Та нужен ли е баланс на гумите на ендуро мотор?В частност за Доминатор.В краина сметка като спукаш гума някъде по чукарите и я смениш сам на място,какво после отиваш да ти я балансират ли?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Нужен ли е баланс на гумата
Свий
X
-
До: Нужен ли е баланс на гумата
Ако караш по шосе е необходимо - има лепещи се тежести има и такива, които се притискат към спиците.Първоначално публикуван от aszxcv Преглед на мнениеВ частност за Доминатор
Ако караш офроуд няма смисъл от баланс.
Коментар
-
Аз си мисля , че е нужен - ако почувстваш че е. Ако не го почувстваш - само ще си даваш парите на вятъра. Е много се разчувствах.0888932647
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник".
Коментар
-
Ако на кросов или ендуро мотор почувства, че му е нужен баланс то значи, че джантата е крива.Първоначално публикуван от GEORGINESHEV Преглед на мнениеАз си мисля , че е нужен - ако почувстваш че е. Ако не го почувстваш - само ще си даваш парите на вятъра. Е много се разчувствах.
Коментар
-
Най вероятно ще имам някъкво треперене в кормилото /тъй като става въпрос за предна гума/.Е да сменям си я и от това как ще се държи мотора ще приценя.При мен 80 процента от карането поне за сега ми е по асвалт.
А с какво е добре да намажа гумата там къдито прилипво към каплата?В едно клипче глидах чи пича я пръскаше с припарат за миене на съдове?И дали става отвътре да я напудря с магнезй на прах вместо талк?Пониже това имам под рака.Последно редактирано от aszxcv; 26-03-09, 12:28.
Коментар
-
Пудрата е за да се напудриш вътрешната страна на външната гума и също така вътрешната за да не салепват една за друга. Предполагам че може да го използваш. Сапунът който си видял се използва при монтирането на външната гума е за да може да приплъзне по-лесно. Не използвай масло и негови производни за тази цел.Първоначално публикуван от aszxcv Преглед на мнение...А с какво е добре да намажа гумата там къдито прилипво към каплата?В едно клипче глидах чи пича я пръскаше с припарат за миене на съдове?И дали става отвътре да я напудря с магнезй на прах вместо талк?Пониже това имам под рака.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Благодаря.
Коментар