Обява

Свий
Няма добавени обяви.

да попитам за предния спирачен диск...

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• да попитам за предния спирачен диск...

Колеги удари ме една кола слава богу само ми се извади раката .Но удара беше по предния спирачен диск а той е чисто нов та се питам дали има някакъв начин да си изправи савсем малко задира в апарата минал съм с него само 500 км .Благодаря за идеите и пожелавам на всички безавариино каране

Виждал съм такова на Сточна гара. На кръстовището на кръговото и улицата която идва от Орландовци май беше.
    Не може в къщи. Трябва да е на голяма преса, верно голяма. Нямам вече такава.

Коментар

Можеш да отидеш някаде кадето пресоват ламарина.. и да ти го натиснат със "голямата преса" и би трябвало ако не се сплеска и всичко е премерено точно да стане работата...
      [CENTER][B]Не търся пътя, а ходя там където го няма, за да оставя следа след себе си ![/B] [FONT=&quot]®
      [/FONT]________________________________________
      [CENTER] [I][SIZE=1]..Победите се постигат с рискове и компромиси а не със очакване на момента..
      [/SIZE][/I][FONT=Lucida Console][SIZE=1][B]..[/B][/SIZE][/FONT][FONT=Tahoma][SIZE=1]Давай наставления само на този, който търси знания, осъзнавайки своето невежество. Оказвай помощ само на този, който не умее понятно да изказва своите заветни думи. Обучавай само този, който е способен, узнавайки за единия ъгъл на квадрата, да си представи останалите три[/SIZE][/FONT][FONT=Lucida Console][SIZE=1]..[/SIZE][/FONT]
      [/CENTER]
      [/CENTER]

Коментар

Мани бе. Ще я треснат с крив пуансон, и глей кво станА ...((( После ше има Извинявай, мъжки, ма кел файда ...

Коментар

Не си го представям как пресата ще го изправи, защото за да го изправиш диска трябва да го натиснеш на обратната страна и то много силно. Диска е еластичен. Аз си ги изправям с един френски ключ, нагрявам диска до посиняване и яко гъна в обратна посока. Оригиналните дискове на Ямахата са много меки и лесно се кривеха и изправяха, но къдравите дискове на Галфер направо ме измъчи предният. Кривя го над 45% и се връща обратно. В крайна сметка е въпрос на сила и смелост

Коментар

един познат ги изправя на струг.
            захваща диска и на 3 точки с лагери коригира кривините
            2-те са опорни 3-тата е за натиск срещу опорните
            принципно е така
            Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

Баци, не знам братче, ама моят задният на Хондата е крив. Заклещих го на едни камъни и как ли не го мъчихме. На едното място се изправи, огъне се на друго, шибана работа!
              Скоро ще го сменя с нов, че въпреки многобройните опити, пак има едно местенце, което е огънато и ме изнервя!

Опитай с френски ключ, както казва Събин. Подобно бях изкривил преди време диска на Ямахата, но го изправих с ф.ключ.
              Ендурото и сексът не са шега работа !
              -------------
              Животът се измерва с броят на издишванията !

http://sixdayscrazyjob.com
              http://crazy-job.com

Коментар

Значи, има си ред за изправяне на криви тенекии и пръчки. Това е от областта на висшите шлосерски умения. От най-изпъкналото към периферията. Върти го сучи го обаче, винаги си има остатъчни кривини. За да не става така има измислени специални преси за изправяне. Често са топли и имат специални за тая работа пуансони. С тях натискат и задържат известно време, не удрят. В местата на кривините понякога материалът се загрява сам достатъчно, понякога го топли пресата ако става дума за масивни детайли. И работата общо взето става. Това бяха от най-ценните машини на ремонтните заводи. Когато ги имаше ...
                Предполагам че ония хора имат тъкмо такава машина, и услугата им сигурно струва няколко лева.

Коментар

Много благодаря за съветите и ще пробвам да го изправя пак ще видим какво ще стане иначе ще трябва да търся нов но като знам каква мъка е за хондата направо ми става лошо Още веднъж безавариино каране

Коментар

До: да попитам за предния спирачен диск...

А има ли някъде да правят спирачни дискове,че моя е за смяна?

Коментар

Първоначално публикуван от aszxcv Преглед на мнение
                      Има разбира се, ЕТО.

Коментар

И готови има, за кой мотор, модел.
                        [SIZE=5][FONT=Garamond][B][COLOR=red][COLOR=blue][/COLOR][/COLOR][/B][/FONT][/SIZE]

Коментар

Аз съм си изправял предният диск няколко пъти. Много е важно къде ще подложиш за да не подаде на друго място. На равно няма да стане, защото ще "отблъсква". Най-точно става на струг.
                          след удар започва да ти бие в спорачката и ти го чувстваш при леко натискане. Ако ти е изкривен малко повече то за да "работи" спирачката трябва да напомпаш. Изправял съм го и при двете положения.

Коментар

Първоначално публикуван от ДОБРИН Преглед на мнение
                            И готови има, за кой мотор, модел.

Преден диск за Honda Dominator.И какви парички излиза?

Коментар

Преден диск за Honda Dominator.И какви парички излиза?
                              Излиза на 146лв- къдрав, ама те тоя баш е свършил.
                              Ще има края на февруари.
                              [SIZE=5][FONT=Garamond][B][COLOR=red][COLOR=blue][/COLOR][/COLOR][/B][/FONT][/SIZE]

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X