Ще сменям задния венец сега е с 14/44 аз ще слагам 14/48 веригата ще триабва ли да се удалжи и колко трябва да е дълга. Предпазетеля отдоло ще закача какво ще правя с него.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Имам питане за ТТR 600
Свий
X
-
До: Имам питане за ТТR 600
Първоначално публикуван от kaspar_ Преглед на мнениеЩе сменям задния венец сега е с 14/44 аз ще слагам 14/48 веригата ще триабва ли да се удалжи и колко трябва да е дълга. Предпазетеля отдоло ще закача какво ще правя с него.
-
Първоначално публикуван от kaspar_ Преглед на мнениеЩе сменям задния венец сега е с 14/44 аз ще слагам 14/48 веригата ще триабва ли да се удалжи и колко трябва да е дълга. Предпазетеля отдоло ще закача какво ще правя с него.Хубавите неща се правят бавно!
Коментар
-
Първоначално публикуван от kaspar_ Преглед на мнениеПредпазетеля отдоло ще закача какво ще правя с него.
По въпроса е писано с тонове, ама що те мързи да търсиш и четеш?!
И за вериги, и за водачи, и за пиньони, и за предници, и за масла...
Но така нали е по-лесно да пльоснеш нещо на средата и да чакаш на готово!
Коментар
-
Първоначално публикуван от Жоро XR 600 Преглед на мнениеТова от долу не е предпазител, а е водач!
По въпроса е писано с тонове, ама що те мързи да търсиш и четеш?!
И за вериги, и за водачи, и за пиньони, и за предници, и за масла...
Но така нали е по-лесно да пльоснеш нещо на средата и да чакаш на готово!
Коментар
-
Първоначално публикуван от kaspar_ Преглед на мнениеЖоро точно за ттр 600 ниама почти ништо ако си се затруднил жалко сори.
Като ти питаш за пиньони, предавателни числа, вериги и водачи?
Дай сега да пуснеме тема за всеки модел мотор за пиньоните му, за веригата му, за това дали се удължава или не?!
Че нали всичко е едно и също и е писано безброй пъти.
Конкретизирайте в търсачката.
Помислете какво да впишете и от кое ще имате повече резултатност.
Не се хвърляйте веднага, буквално за конкретния модел.
Някои неща са еднакви за всички мотори.
Предници, семеринги, разглобяване и пр.
Аз съм сигурен, че повечето не поглеждате от 2-рата страница назад за какво иде реч. А понякога дори и в първата не си правите труда да прочетете всички теми, ами направо пускате нова. Лично неведнъж съм трил теми за които буквално три реда по-надолу има същата тема вече дискутирана и изяснена.
Просто ви призовавам:
Бъдете по-отговорни с включването си в тоя форум!
Пет пъти четете - веднъж питайте!
Ако тук нямаше ред и правила, форумът нямаше да е това, което е в момента!
Коментар
-
Първоначално публикуван от Жоро XR 600 Преглед на мнениеКакво те грее в случая ТТРа?!
Като ти питаш за пиньони, предавателни числа, вериги и водачи?
Дай сега да пуснеме тема за всеки модел мотор за пиньоните му, за веригата му, за това дали се удължава или не?!
Конкретизирайте в търсачката.
Помислете какво да впишете и от кое ще имате повече резултатност.
Не се хвърляйте веднага, буквално за конкретния модел.
Някои неща са еднакви за всички мотори.
Предници, семеринги, разглобяване и пр.
Аз съм сигурен, че повечето не поглеждате от 2-рата страница назад за какво иде реч. А понякога дори и в първата не си правите труда да прочетете всички теми, ами направо пускате нова. Лично неведнъж съм трил теми за които буквално три реда по-надолу има същата тема вече дискутирана и изяснена.
Просто ви призовавам:
Бъдете по-отговорни с включването си в тоя форум!
Пет пъти четете - веднъж питайте!
Ако тук нямаше ред и правила, форумът нямаше да е това, което е в момента!
Жоро XR 600:
Та понеже много държиш пиньоните и веригата на твоя ТТР да ги обсъждаш в специална ТТРска тема, и понеже ти каза, че нямало такава....
В тази се чудя за какво ли става дума в нея и кога ли е пусната.... - Пиньони,верига - Yamaha ТТR 600
Последно редактирано от Жоро Донечки; 25-03-09, 14:12.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар