Здравейте,искам да сменям пиньоните на TTR-a защото са оригиналните (с по малко зъба) и му е тежко по гората,а аз съм в планински район (Добринище,Пирин) и няма къде иначе да карам,я ми дайте съвет какви пиньони да сложа,колко зъба,и най важното,дали ще се наложи да сменям веригата за да не стане твърде къса,а е нова и е жалко да я хвърлям!
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Пиньони,верига - Yamaha ТТR 600
Свий
X
-
До: Пиньони,верига ТТР600 2000г.
Ако наистина си сменил само верига - без пиньони , и си се повозил повечко ще я хвърлиш и без това. По принцип се сменя всичко заедно за да не ти се "напасне" новата верига по износените пиньони и обратно.
Установяването на правилните пиньони е строго индивидуално /според стила на каране/ и става почти изключително на принципа проба-грешка. Зара ди това производителя ти дава допустимите размери за предни и задни.Въпрос на вкус казало кучето и се облизало по .......
Както си задал въпроса , за да не се повлияе веригата много а да получиш някакъв ефект - слагай по-малък преден.0888932647
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник".
-
Чесно да ти кажа нищо не разбрах,обяснил си ми какво съм бил направил преди,просто казах че веригата е сменена,защото я споменах,разбира се че всичко е сменено,всичко е ново,но на мотора му е тежко,нищо аз разбрах какво да направя,слагам отзад 50 зъба а отпред 14,и това е,това някои трябваше да ми каже,все пак благодаря,а пък някои ако ми каже хубава качествена марка за пиньони и верига ще направи много хубаво,благодаря!
Коментар
-
Първоначално публикуван от georgi86 Преглед на мнениеЧесно да ти кажа нищо не разбрах,обяснил си ми какво съм бил направил преди,просто казах че веригата е сменена,защото я споменах,разбира се че всичко е сменено,всичко е ново,но на мотора му е тежко,нищо аз разбрах какво да направя,слагам отзад 50 зъба а отпред 14,и това е,това някои трябваше да ми каже,все пак благодаря,а пък някои ако ми каже хубава качествена марка за пиньони и верига ще направи много хубаво,благодаря!
Ако не ще не сте разбрал или недоразбрал е необходимо само да попитате а не да държите такъв неуважителен тон.
По тази тема е писано и изписано много но Вие вместо да четете решихте, че трябва да Ви сервираме като в ресторант
Коментар
-
Първоначално публикуван от georgi86 Преглед на мнениеЧесно да ти кажа нищо не разбрах,обяснил си ми какво съм бил направил преди,просто казах че веригата е сменена,защото я споменах,разбира се че всичко е сменено,всичко е ново,но на мотора му е тежко,нищо аз разбрах какво да направя,слагам отзад 50 зъба а отпред 14,и това е,това някои трябваше да ми каже,все пак благодаря,а пък някои ако ми каже хубава качествена марка за пиньони и верига ще направи много хубаво,благодаря!
www.tsubaki-rider.com - за вериги
и 0888 198985 и за двете.[SIZE=5][FONT=Garamond][B][COLOR=red][COLOR=blue][/COLOR][/COLOR][/B][/FONT][/SIZE]
Коментар
-
Аз пък не се почувствах много засегнат даже. Дебела кожа на дърт моторист....
И благодарско за оценката Чинел!
Трудничко беше да се досетиме всички от въздуха с по колко зъби си и колко кила тежиш в момента и до колко можеш да караш та му е тежко на мотора. Понаписах ти нещичко за да не се обезкуражаваш от липсата на какъвто и да било отговор на лошо зададения въпрос...
Та така - като питаш нещо и очакваш отговори , не си спестявай описването на всички обстоятелства и все ще получиш истински съвет от някой.
ПП. Още ли се движи по ваше село едно лилаво ТТ600?0888932647
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник".
Коментар
-
До: Пиньони,верига - Yamaha ТТR 600
Ако съм те засегнал на гражданство - извинявай. А аз и на Софето му викам село. Май Калин беше. Хубав мотор , ама ме остави без здрави десни обувки..... а и си бях купил вече Тенере 660 с копченце /възрастен съм/.
0888932647
Коментар
-
До: Пиньони,верига - Yamaha ТТR 600
Първоначално публикуван от georgi86 Преглед на мнениеТо че е село село е,аз така ти казвам за информация! Да! След няколко ремонта още е читаво ТТ-то,с малко олекотяване и побългаряване върви яко![URL]http://www.youtube.com/watch?v=sfPM77TsGaA[/URL]
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар