Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Новост с окачването на KX-F

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Новост с окачването на KX-F

Забелязах някакъв странен амортисьор на кавата на BAS VERHOEVEN в Севлиево. доколкото видях един от линковете на централното окачване е заменен с амортисьор, за жалост не успях да го огледам подробно как е направено. някой виждал ли е подобно нещо? дали наистина е ново или е нещо забравено старо ...
    ето на снимките се вижда добре

Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

това го имат отдавна в отбора на кавасаки
    това си е баш амортисьора а не заменен линк
    идеята е да се свали центърът на тежестта надолу а и май по добре работел като е хоризонтално амортисьора
    не помня вече преди няколко години като излезе много го гоментираха

Коментар

няма ли някаква схемичка за принципа на работа

да видим как е направен

защо не се е наложило това, сигурно има повече недостатъци отколкото предимства
      Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

не знам
        преди време се появи -после поизчезна сега виждам че пак са го направили
        първо го бях видял на един кх250 2 дактов майче още преди няколко години
        може и да е маркетингов трик някакъв
        бяха писали бая неща за него преди но явно вече не го и възприемат като новина а и мисля че на шосейния спорт отдавна я ползват тази система
        според мен осн недостатък е че амортисьора е много силно изложен на външните условия
        докато отдолу е доста по скрит
        но пък слиза доста надолу сигурно центърът на тежестта
        не ми се мисли обаче на ерзберг например ако се пуснеш с такъв към финала ще е на тел и гайки предполагам

Коментар

Buel са с такова окачване

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X