Обява

Свий
Няма добавени обяви.

къде мога да намеря лостче за съединител?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• къде мога да намеря лостче за съединител?

днес по невнимание (че по какво друго ) паднах. ама не е това проблема. счупих си лостчето на съединителя и не мога да намеря ново. за сега търсих само в магазина на нишава и няма. посъветваха ме да си поръчам от сузуки и да чакам около 20 дена. това ще го направя ама ако някой от вас знае по бърз начин ще го черпя бири забравих само да кажа - мотора е сузуки дрз 400 с.

Магазини много,ама ти не си казал откъде си.

Коментар

от софия

Коментар

На Пиротска №101 е твърде вероятно да намериш.

Коментар

днес обиколих всички магазини които знам, и пиротска и кирил и методи и на нишава и навсякъде нямаше. дори взех едно което много приличаше ама не стана и сега опитвам да го преработя малко с ножовката та да видим. май ще поръчвам все пак в сузуки. някой може ли да ми каже къде могат да ча заварят старата. на кофти място е счупена а и е малко изкривена но мисля че е направимо за временно поне ама нямам идея къде могат да го направят.

Коментар

някой може ли да ми каже къде могат да ча заварят старата. на кофти място е счупена а и е малко изкривена но мисля че е направимо за временно поне ама нямам идея къде могат да го направят.
            0888 708851-Юли!
            offroad фен
            1983 XL500R ->1996 XR600R ->2004 WR450F ->2008 KLX450R ->2009 BETA 450RR Factory ->2009 KTM 990 Adventure + 2013 Husaberg FE450
            TOYOTA Hilux 3.0 D-4D

Коментар

благодаря за помощта на всички. преправих едно подобно лостче с ножовката и дрелката и заспа.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X