Здравеите, аз съм нов в форума много съм запален по моторите и вече 1 година и нещо карам. Значи единия ми мотор е каджива 125 ендуро от 89та, веднъж се връщахме от самоков по асфалт и натиснах задната спирачка, защото трябваше да намаля и по едно време цялата гума зацепи и блокира и аз се движех с 110 някъде и щях да се пребия много жестоко, три пъти ми го е правил тоя номер и неможах да разбера от какво, ако някои знае нека сподели !
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Каджива 125
Свий
X
-
До: Каджива 125
Първоначално публикуван от smnv Преглед на мнениеЗдравеите, аз съм нов в форума много съм запален по моторите и вече 1 година и нещо карам. Значи единия ми мотор е каджива 125 ендуро от 89та, веднъж се връщахме от самоков по асфалт и натиснах задната спирачка, защото трябваше да намаля и по едно време цялата гума зацепи и блокира и аз се движех с 110 някъде и щях да се пребия много жестоко, три пъти ми го е правил тоя номер и неможах да разбера от какво, ако някои знае нека сподели !Последно редактирано от Наско Петков; 20-01-09, 22:29.0888 074 049
Коментар
-
Ексцентрик се казва.
Но може много неща да са.
Провери си също да не ти е износена или прекалено хлабава веригата. Ако има голям корем би могла да тръгне накриво по пиньона и да го блокира също.
А най добре дай малко повече информация и снимки та да не гадаеме за всичко.0888932647
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник".
Коментар
-
Първоначално публикуван от smnv Преглед на мнениеСнимки нямам , но отзад не е дискова спира4ка а барабан !
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар