Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Каджива 125

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Каджива 125

Здравеите, аз съм нов в форума много съм запален по моторите и вече 1 година и нещо карам. Значи единия ми мотор е каджива 125 ендуро от 89та, веднъж се връщахме от самоков по асфалт и натиснах задната спирачка, защото трябваше да намаля и по едно време цялата гума зацепи и блокира и аз се движех с 110 някъде и щях да се пребия много жестоко, три пъти ми го е правил тоя номер и неможах да разбера от какво, ако някои знае нека сподели !

До: Каджива 125

ами колега сигурно не ти е дискова задната спирачка и одзад ти заяжда феродото трябва да се смажи онова дето натиска феродото към каплата до колкото знам щото и на мен ми се е случвало или ще трябва да смениш феродото

Коментар

Първоначално публикуван от smnv Преглед на мнение
      Здравеите, аз съм нов в форума много съм запален по моторите и вече 1 година и нещо карам. Значи единия ми мотор е каджива 125 ендуро от 89та, веднъж се връщахме от самоков по асфалт и натиснах задната спирачка, защото трябваше да намаля и по едно време цялата гума зацепи и блокира и аз се движех с 110 някъде и щях да се пребия много жестоко, три пъти ми го е правил тоя номер и неможах да разбера от какво, ако някои знае нека сподели !
      Феродото ти е за смяна и ексцентрикът се исправя в краино положение ,затова заяжда.Аз съм го лекувал с подлагане на ламаринки но по благоприятно е да се сменят накладките
      Последно редактирано от Наско Петков; 20-01-09, 22:29.
      0888 074 049

Коментар

Ексцентрик се казва.

Но може много неща да са.

Провери си също да не ти е износена или прекалено хлабава веригата. Ако има голям корем би могла да тръгне накриво по пиньона и да го блокира също.

А най добре дай малко повече информация и снимки та да не гадаеме за всичко.
        0888932647

Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник".

Коментар

Снимки нямам , но отзад не е дискова спира4ка а барабан !
          Последно редактирано от smnv; 20-01-09, 23:44.

Коментар

Първоначално публикуван от smnv Преглед на мнение
            Снимки нямам , но отзад не е дискова спира4ка а барабан !
            Ами колега виж феродото, сигурно е за смяна

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X