Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблем по задното окачване на сузуки рм

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Проблем по задното окачване на сузуки рм

Здравейте, наскоро си купух сузуки рм 125(от аватара) и има един проблем А той е че като дигна мотора в най-горно положение, особено ако го вдигна по-рязко, се чува едно тропане отзад от задния амортесиор някъде. И си мисля , че това е от лагерите на задния амортесиор, обаче до сега не съм имал такъв мотор и не съм сигурен. Другото е, че като хвана шока за бутилката и го мърдам на ляво надясно се мърда леко ... това нормално ли е а иначе за лагерите на линковете тези които са иглените мисля, че са добре защото мотора няма абсолютно никакъв луфт като му размърдам задницата във въздуха... поне аз не усещам де Та вие от какво смятате, че е проблема с тропането. Дали е от самия шок или е от лагера . Аз гледах такива лагери от денис кирк и мисля да поръчам 38 долара е комплекта . Имам си пейпел и сичко обаче не знам колко пари е доставката. Така, че ако някой е поръчвал може да каже за нещо такова малко колко му е излезнало
    Мерси предварително

До: Проблем по задното окачване на сузуки рм

Ами не се връща бързо плавно си се връща ... По колчето му няма масло обаче е доста свален мотора... смисъл доста нисък е и не знам дали не е прекалено отхлабена пружината Тия дни ще го разглабям и ще видя какво е . Обаче така или наче май тези лагери са за смяна, защото си шава наляво надясно самия амортесиор като го хвана за бутилката, а това не ми се струва нормално
    Последно редактирано от Жоро Донечки; 29-01-09, 12:54.

Коментар

До: Проблем по задното окачване на сузуки рм

Така като чета най-вероятно са ти разбити лагерчетата на ушите на амортисьора.

Допри пръстите на едната ръка първо на единия, после на другия лагер и същевременно с другата ръка повдигай и пускай задницата на мотора, за да сработи луфта.
      Така много лесно ще усетиш къде е разбитото.

А щом се връща бавно, значи ама си работи доста добре - имаш ребаунд, имаш си всичко.
      Недей да пипаш и въртиш реглажите преди да прочетеш и добиеш поне малка представа от това окачване, а също и от устройството на амортисьора.

За пружината най-вероятно ти е охлабена, че Ивка е хем ниска хем 30 кила с мокри дрехи.
      Има тема за реглажите, намери я и чети
      Пружината се натяга.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
      X