Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Настройка на Предницата XR250

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Ааа миналия сезон е сменяно)) не е от сто години)) но явно ще си го сменя пак....Иначе пружината за задния амортисьор е 174 лева от Хонда...Честито!).....За предните забравих да питам...
    [img]http://ftp.domainbg.com/stanislav_7140/cooltext88212992.jpg[/img]

Коментар

Първоначално публикуван от Scrapheap
      Вентилите са за изпускане на въздуха и вадене на семерингите а не за помпане. Гъсто масло или пружини.
      И аз ги помпах, докато прочетох някъде за какво са всъщност.
      А С това не съм съгласен, дори в упътването на мотора си пише , че се помпа...
      Живей за всеки дъх!

Коментар

Първоначално публикуван от plakatista
        Ааа миналия сезон е сменяно)) не е от сто години)) но явно ще си го сменя пак....Иначе пружината за задния амортисьор е 174 лева от Хонда...Честито!).....За предните забравих да питам...
        Ще си вземеш с връзки от Америка, там има тунинговани
        Живей за всеки дъх!

Коментар

Ако ги помпаш поне трябва да са с еднакво налягане
          На КЛРа ми даже ги изпусках - иначе много риташе Ама то си е до модел явно. Видима разлика се появи, когато смених маслото
          "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

ще трябва явно някой специалист да погледне и да каже мек ли е твърд ли е мотора...за да знам дали да си поръчвам пружина нова за отзад....Че онзи ден бях при сашо карчев и той вика...абе ок ти е амортисьора и съвсем се обърках вече..да го види някой дето разбира и да ми каже...и да си поръчвам една пружина и тва е... тя ще излезе от Хонда почти толкова колкото ако си я поръчам от америка....ам гледам че има най различни теърдости и се замислих да не би мотора фабрично да си е толкова мек моя...да не стане да цакам за нова пружина и тя да е същата)))

Коментар

Обади се бе човек ще ти обясня какво да направиш.
              Живей за всеки дъх!

Коментар

Значи следния въпрос изникна)

Искам да си сложа по гъстичко масло в предницата на хондето - 10W
                В Owners manuala пише че капацитета е 397 сс - та въпроса ми е това ли е максимума или малко повече да налея че ми е мекичка. Освен това да знам ще ми стигне ли една туба от 1л или ми трябва малко повече .

Знам че е най хубаво да си взема нови пружини но за момента ще пробвам само с по гъсто масло. Просто новите пружини са около 80 долара и за момента ще изчакам)
                Благодаря

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X