До колкото съм чел "Renthal" е най-доброто за всеки мотор, това е моя съвет, предполагам, че относно доставката няма да има проблем да се обърнеш към митков, събин или жоро.. 3-ма от 3-те краища на българия почти
[CENTER][B]Не търся пътя, а ходя там където го няма, за да оставя следа след себе си ![/B] [FONT="]®
[/FONT]________________________________________
[CENTER] [I][SIZE=1]..Победите се постигат с рискове и компромиси а не със очакване на момента..
[/SIZE][/I][FONT=Lucida Console][SIZE=1][B]..[/B][/SIZE][/FONT][FONT=Tahoma][SIZE=1]Давай наставления само на този, който търси знания, осъзнавайки своето невежество. Оказвай помощ само на този, който не умее понятно да изказва своите заветни думи. Обучавай само този, който е способен, узнавайки за единия ъгъл на квадрата, да си представи останалите три[/SIZE][/FONT][FONT=Lucida Console][SIZE=1]..[/SIZE][/FONT]
[/CENTER]
[/CENTER]
в момента имам едно кормило за продаване алуминиево свалих го от CR-а а сега ми пристига специално кормило за него от тези дебелите а освен тва бях поръчал преди това още едно и отделно имам едно рентал което го местя от мотор на мотор та сега ми стават много така че
ако искаш мога да пусна снимка
ще ти го дам изгодно
да 22 са тъкмо 2 кормила са ще има и за двамата
само се разберете кой кое ще вземе
едното е почти чисто ново рентал
другото е алуминиево не знам каква марка е
ще ги снимам освен и двете и ще ви ги покажа
в темата за ср-достъпният рейсър се виждат и двете
но ще ги снимам пак и ще ги пусна
Коментар