Краси е прав. Това са ефтини консумативи и не си заслужава да се занимаваш със стругари, защото дори с десети разлика да ти ги направят(а старите ако са износени от къде ще вземат точния размер?) може или да съсипеш новите семеринги или да пропускат навътре боклуци
Че то и стругар да ти ги направи да не мислиш че ще ти вземе по малко от 20-30 лв за материал и работа, а сигурно толкова или малко повече струват новите.
Че то и стругар да ти ги направи да не мислиш че ще ти вземе по малко от 20-30 лв за материал и работа, а сигурно толкова или малко повече струват новите.
Какви са тия кожудери бе за 50гр материал 30 лв за 3 бири и музиката да свири и ми ги правят.Относно десетите на струга изобщо не е сложно да се направят ако един стругар неможе да искосори десетите закво е стругар
Последно редактирано от Наско Петков; 19-11-08, 16:06.
Какви са тия кожудери бе за 50гр материал 30 лв за 3 бири и музиката да свири и ми ги правят.Относно десетите на струга изобщо не е сложно да се направят ако един стругар неможе да искосори десетите закво е стругар
Това според мен е недоразумение да направиш тези втулки от мек материал.Там където контактува със семеринга направо е изядено на канали.
Аз ще ги правя с втулки върху износеното от хромирана стомана.
Коментар