Какви гуми да си взема за Kawasaki-to KLX 250сс като искам и да мога малко да го карам и на асфалт-до 100 км на месец а основно ще се кара в горите!(още не съм се нарадвал)затова ще го покарам малко в София
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Съвет за гуми
Свий
X
-
по тази тема доста се е писало преди. просто дай на търсенето думата гуми и прегледай темите в чиито заглавия се съдържа
ако си вземеш хубави кросови гуми ще се чувстваш комфортно когато ги използваш по предназначение. ако гумата е от качествен каучук може и на асфалт да издържи ако наистина я караш до 100км. на месец както казваш. Все пак не забравяй че няма измислена гума която става и за черно и за асфалт каквото и да ти говорят.
Ако все пак си вземеш някаква комбинирана недей очкава добри резултати нито на черно нито на асфалт.
По добре си вземи кросова гума която ще ти дава комфорт на каране при черни терени, отколкото комбинирана с която можеш да закъсаш на първата голяма кал или по-стръмно изкачване.
Предложението на Гичев С16 мисля не е лошо
ето и графиката на митас коя гума за какви терени е
[/i]
Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09
Коментар
-
Според мен С 16 е кросова гума и на асфалт просто я пиши бегала. Ако ще искаш да караш комбинирано решението е Митас Е-09, тя е както за традски , така и за разходка из природата , но не и за тежък оф-роуд ако не е сухо. Напиши ми л.с и ще се уговорим да си вземеш възможно най-тънкоЖивей за всеки дъх!
Коментар
-
Първоначално публикуван от ioziа къде се продават? митасЖивей за всеки дъх!
Коментар
-
Еми на много места има, повечето си вземат от мототцентър ДИАНА на околовръстното под Симеоново, там обаче трябва с поръчка, миналата седмица купих последната С16, може и да имат някоя останала, но обикновенно не подържат на склад. Те са официалния вносител на гумите и всички купуват от тях. То си е тяхна работа но при положение че в бг. 80%от хората карат с такива гуми не мога да си обясня защо не подържат в наличност.
Иначе в магазина на одрин има също митаски, има е някакви кросови корейски по45-50лв. което трявба да се пробва, много са евтини но пък за една и съща цена ще си карал с две нови гуми за сметка на една, казват че на големи и тежки мотори много бързо свършвали, но мисля да си взема да ги пробвам.
От бул. Черни връх на хемус посока семинарията вдясно също има магазин с гуми, но мисля че ги поръчват от дианата така или иначе.
Булеварда на които са централните гробища(главния вход)Каменоделска май е улица не знам но там също съм проверявал и имаха в наличност митаски. Също там на улица индустриална(не съм сигурен 100%)като минеш под моста идвайки от Сточна гара срещу теб има център за смяна на гуми там продават Мишелин и Бриджстоун(не съм купувал от там но има добри отзиви)
В магазин Ендуро също има гуми но не съм обръщал внимание какви са.
Еми това е което се сетих тук има достатъчно "местни"които да си кажат мнението.
Коментар
-
Митас С-16 е гума за твърдо и на кал и мокра трева просто забравяш за каране.EF-05 (enduro FIM tyre) е още по зле като поведение,затова пък изкарва същите километри.От митасите най-добре се държи С-10,но на асфалт трябва да я пазиш-да не подаваш рязко газ,без задни гуми и т.н.Всъщност на 250-ката може бая време да изкара.За софийския район определено Dunlop D 752 e най-доброто но като цена е двойна.Моя съвет е да скочиш до Яхиново и за стотина лева да вземеш още една капла на която да сложиш най-асфалтовата ендуро гума- Е 07 на Митас примерно.
И не забравяйте че спестените от гуми пари обикновено отиват за прегледи и болници като се пребиете при това поне х3!offroad фен
1983 XL500R ->1996 XR600R ->2004 WR450F ->2008 KLX450R ->2009 BETA 450RR Factory ->2009 KTM 990 Adventure + 2013 Husaberg FE450
TOYOTA Hilux 3.0 D-4D
Коментар
-
Първоначално публикуван от ГълъбинМитас С-16 е гума за твърдо и на кал и мокра трева просто забравяш за каране.EF-05 (enduro FIM tyre) е още по зле като поведение,затова пък изкарва същите километри.От митасите най-добре се държи С-10,но на асфалт трябва да я пазиш-да не подаваш рязко газ,без задни гуми и т.н.Всъщност на 250-ката може бая време да изкара.За софийския район определено Dunlop D 752 e най-доброто но като цена е двойна.Моя съвет е да скочиш до Яхиново и за стотина лева да вземеш още една капла на която да сложиш най-асфалтовата ендуро гума- Е 07 на Митас примерно.
И не забравяйте че спестените от гуми пари обикновено отиват за прегледи и болници като се пребиете при това поне х3!Живей за всеки дъх!
Коментар
-
Имам Pirelli Rally/cross MT 21. Взех я за Мароко, но поради заболяването на Кокера отложихме пак карането там и я продавам за да не остарее до есента. Мисля, че е точно това което търсиш?!
Ето я:
Ще я дам за 100 лв.Ендурото и сексът не са шега работа !
-------------
Животът се измерва с броят на издишванията !
http://sixdayscrazyjob.com
http://crazy-job.com
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар