Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Широчината на гумите?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Не, не е моторджия. Сигурен съм, че е дело на такива дето ходят да мишкуват по входовете.
    ... пък и никой не знаеше, само Митков
    Ендурото и сексът не са шега работа !
    -------------
    Животът се измерва с броят на издишванията !

http://sixdayscrazyjob.com
    http://crazy-job.com

Коментар

а бе жоре кво съм знаел бре
      не знам къде е блока ти даже пък камо ли на кой етаж че и къде са гумите
      не се бъзикай тъй някой ще вземе да помисли че сериозно говориш

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро Хаджиев
        ... и за да не стоят на пианото в хола
        Имаш предвид до китарата?

Коментар

Първоначално публикуван от mitkov
          а бе жоре кво съм знаел бре
          не знам къде е блока ти даже пък камо ли на кой етаж че и къде са гумите
          не се бъзикай тъй някой ще вземе да помисли че сериозно говориш
          И ако някой го помисли за сериозно при тия 3 хилещи се човечета...
          Ендурото и сексът не са шега работа !
          -------------
          Животът се измерва с броят на издишванията !

http://sixdayscrazyjob.com
          http://crazy-job.com

Коментар

а нещо за мен

Първоначално публикуван от roumen5
            Височината и широчината първо трябва да бъде съобразена с мощността, тежестта и вида на машината, а след това и с терена. от особено значение е и налягането , за да може да не се нарушава управляемостта и да не се пукат гумите или да се подбиват джантите. Наистина си мисля , че предната все пак е ниска, защото ударите по камъните може да и се отразят зле
            [/quote]виж сега аз карам aprilia 125 rx по каталог го дават 120-90-18 но аз мисля чее тежка тая гума сега съм със 110-90-18 кажете трябва ли да намалям още широчината до100-90-18
            VIVA la MOTOCROSS

Коментар

Re: а нещо за мен

Първоначално публикуван от FUNI
              Първоначално публикуван от roumen5
              Височината и широчината първо трябва да бъде съобразена с мощността, тежестта и вида на машината, а след това и с терена. от особено значение е и налягането , за да може да не се нарушава управляемостта и да не се пукат гумите или да се подбиват джантите. Наистина си мисля , че предната все пак е ниска, защото ударите по камъните може да и се отразят зле
              виж сега аз карам aprilia 125 rx по каталог го дават 120-90-18 но аз мисля чее тежка тая гума сега съм със 110-90-18 кажете трябва ли да намалям още широчината до100-90-18[/quote]
              Съветвам те да не го правиш, няма смисъл мотора ще се държи много лигаво на пътя вместо да седи стабилно, аз също съм със 120/100/18 обаче е мойта "Митас"
              Малко е широка за вилката, но аз и чикийката от торбата с инструментите се постарахме да не опират вече грайферите страничните в рамката
              [CENTER][B]Не търся пътя, а ходя там където го няма, за да оставя следа след себе си ![/B] [FONT=&quot]®
              [/FONT]________________________________________
              [CENTER] [I][SIZE=1]..Победите се постигат с рискове и компромиси а не със очакване на момента..
              [/SIZE][/I][FONT=Lucida Console][SIZE=1][B]..[/B][/SIZE][/FONT][FONT=Tahoma][SIZE=1]Давай наставления само на този, който търси знания, осъзнавайки своето невежество. Оказвай помощ само на този, който не умее понятно да изказва своите заветни думи. Обучавай само този, който е способен, узнавайки за единия ъгъл на квадрата, да си представи останалите три[/SIZE][/FONT][FONT=Lucida Console][SIZE=1]..[/SIZE][/FONT]
              [/CENTER]
              [/CENTER]

Коментар

Re: а нещо за мен

естественно и аз карам със MITAS
                VIVA la MOTOCROSS

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X