искам да попитам какъв е оригиналния брой зъби на задния пиньон
, става въпрос за ямаха хт 600 92 г.
, става въпрос за ямаха хт 600 92 г.

, бих искал да разбера кои точно модел е ХТ-Е (4DN) , моят е 93 г . , но все ми се струва че оригиналния ми брои отзад трябва да е 39 ХТ 87-94г. 15 на 39 , а в момента е с 45 , така го купих , и ми се струва че това не е оригиналния, италианеца е сложил по голям
, и това ми се струва малко , в смисъл че принципно трябва да вдига повече , реших да сложа 13 отпред и .......... маико мила да те е страх да му подадеш по рязко газ веднага трагва да се изправя, а максималната скорост падна на 100
, а аз си го карам и по асфалт...........
значи четем от едно и също място, и аз там прочетох и ми стана интересна тази разлика и затова и попитах !!! Определено 140 си е сериозна скорост , аз никога не карам с толкова, просто искам да имам скорост евентуално за изпреварване , и сам абсолютно съгласен че не е никак приятна високата скорост с мотор като този , за сега си оставам на този вариянт , просто исках да си изясня как е по принцип . благодаря за отговорите !!!
значи четем от едно и също място, и аз там прочетох и ми стана интересна тази разлика и затова и попитах !!! Определено 140 си е сериозна скорост , аз никога не карам с толкова, просто искам да имам скорост евентуално за изпреварване , и сам абсолютно съгласен че не е никак приятна високата скорост с мотор като този , за сега си оставам на този вариянт , просто исках да си изясня как е по принцип . благодаря за отговорите !!!
, пък съм и карал! Включително и един доста читав екземпляр дето го купихме от тебе преди време. Ама ми е чудно, като си вдигал 170 с 15 на 50 пиньони, колко ли ще вдигнеш с 15 на 46? Да не вземеш да надбегаш и Африките, ей!?
, пък съм и карал! Включително и един доста читав екземпляр дето го купихме от тебе преди време. Ама ми е чудно, като си вдигал 170 с 15 на 50 пиньони, колко ли ще вдигнеш с 15 на 46? Да не вземеш да надбегаш и Африките, ей!?В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар