Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Демпфер за Yamaha WR 450 F 08

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Демпфер за Yamaha WR 450 F 08

Вчера питах, има демпфер за BETA-тата. GPR за KTM ставало без никакви заварки! Не питах за цената! .

Коментар

Някой може ли да пусне малко по-подробни снимки на тия демпфери, че да мислим начини за измайсторяване! На тия цени на тунинг частите просто не са по джоба на всеки.....
      Kawasaki KDX 220 R (Jabcho tuning)>Gas Gas EC300>Beta 300RR

Коментар

Най евтиния вариант за който се сещам е да свалиш от някоя размазана пистарка произведена след 2000-2002година и да го приспособиш към твоя мотор, друг е въпроса дали ще ти върши работа както трябва тъй като са доста по меки и не се натоварват толкова както при ендурото и е въпрос на известен период да изпусне иначе направа на такъв...........ммммм сложно даже прекалено сложно все едно да си направиш ръчен часовник
        Съвеста ми е чиста, просто защото не я използвам.

Коментар

Амортисьора трябва да работи под определен ъгъл за да е ефикасен. Изисква много играчка за да се направи, но ако не ти е алуминиева рамката - може и да стане.
          Преди месец си говорих с оня от Scotts, обясни ми че само за да направят монтажния комплект за Yamaha YZ450F - 2008, който има съвсем ама съвсем минимални разлики в рамката с модел 2007, са отишли над сто часа работа и тестове.

Другият момент е че не е чак толкова задължително да караш с демпфер. Демпфер се слага на мотор на който всичко друго му е в перфектно състояние.
          Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Здравейте,

малко ми е търсене след като хвърлих всички Ви и всичко в борбата с ...парцала, но преди време попаднах на пост относно магазина на ГОБЛИН. В резултат минах на въпросният адрес на бул.Борис 3 и след дълго лутане на го намерих.Открих блок,офис на Еконт,автосервиз, но от магазин нито помен. Доста обикалях напразно.

Дали се е преместил и ако ДА , то къде.

Благодаря предварително!

Коментар

Магазина си е там където си е бил винаги, на бул. Цар Борис....
              Това е булеварда по който се излиза от София посока Перник..
              Сигурен съм, че си объркал адреса просто си търсил на грешна улица.
              Не е възможно да го подминеш, намира се в една ъглова къща, точно след една козметична клиника.

П.П. Но вчера говорих с Жоро и знам, че днес няма да работят, чак в понеделник.

Коментар

Първоначално публикуван от Alek SX Преглед на мнение
                Здравейте,

малко ми е търсене след като хвърлих всички Ви и всичко в борбата с ...парцала, но преди време попаднах на пост относно магазина на ГОБЛИН. В резултат минах на въпросният адрес на бул.Борис 3 и след дълго лутане на го намерих.Открих блок,офис на Еконт,автосервиз, но от магазин нито помен. Доста обикалях напразно.

Дали се е преместил и ако ДА , то къде.

Благодаря предварително!
                Кв. Княжево, булевард "Цар Борис 3" (бившият 9ти септември) номер 321. Между последната и предпоследната спирка на трамвай номер 5.
                Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X