Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Кросови гуми на Dunlop.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Кросови гуми на Dunlop.

Миналата седмица си взех Пирели Скорпион мид хард карах един път и съм доволен имаше кал пясък и почти сухи места държи доволно. Взех я от София на цена от 95лв --- 0887255055 Кирил това е телефона на фирмата от която можеш да си я закупиш .Поздрави и успех.
    Кавазаки КЛХ 300 04г
    Кавазаки КХ 65 04г
    Опел Астра 94г
    Мерцедес 124 91г

Коментар

Добре де някой в крайна сметка ще каже ли нещо конкретно по темата 739 752 и 756 коя е по добра от тях и коя за какви терени се използва и препоръчва?
      Honda crf450x Nissan patrоl y260 RB25DET
      Honda doninator 650 4RUNNER 5gen limited

Sofrace Offroad Team

Коментар

Виждам че никой не е писал по темата дълго време, но все пак да се включа и аз:
        Купих си задна гума 752. Много съм доволен! Както вече споменахте - да харчи се бързо. Харчи се, но държи. Смятам да повторя.
        От тука идва и моят проблем. Искам да си купя нова, но не мога да намеря същият размер. Dunlop 752 120x100x18. Някаква идея - от къде? Предварително благодаря.

Коментар

Първоначално публикуван от miromilev Преглед на мнение
          Виждам че никой не е писал по темата дълго време, но все пак да се включа и аз:
          Купих си задна гума 752. Много съм доволен! Както вече споменахте - да харчи се бързо. Харчи се, но държи. Смятам да повторя.
          От тука идва и моят проблем. Искам да си купя нова, но не мога да намеря същият размер. Dunlop 752 120x100x18. Някаква идея - от къде? Предварително благодаря.
          В маргела проверили?
          0 8 76 36 8 542

Коментар

Моля модераторите да залепят следното съобщение, което го говорим вече 1 години близо.

ДУНЛОП D752 е спряна от производство. Тоест вече не се произвежда, и не може да се купи нова, или може ако има залежала някъде но няма никъде доколкото чуват. Еквивалента на нея е D952, но е само 21" и 19" за Европа и 18" няма. Лично мое мнението, като продавач на гуми е че новата гума не е по-добра от старата, но всеки сам да се прецени, все пак както говорихме, стил на каране и прочие!

Поздрави,

Стефан

Коментар

Мерси за информацията. Последната гума си я купих от Маргел, но това беше и последната в магазина. Жалко, 752 е (беше) много добра гума.

Коментар

Някои карал ли е с Dunlop D952 MULTI-TERRAIN OFF-ROAD?

Коментар

Аз съм карал колега,но според мен е несериозна работа!
                  :evil:Не се ослушвай, аз съм, идвам от където най-малко очакваш:twisted:

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                  X