Колеги даите ми малко инфо колко трябва да е маслото в задния амортисиор на априлия туарег 350 никаде в мануалите не пише количеството масо само вида а понеже немаше въобще след ремонта искам да им сипа колкото трябва.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Маслото в задния амортисьор на Априлия Туарег 350 ?
Свий
X
-
До: Кoлко трябва да е маслото в задния амортисиор на априлия
В предните се слага 440 мл. за всеки, с вискозитет от 5W до 20W, предполагам според стила и условията в които се кара. Едно от малкото неща, които никъде не можах да прочета, е количеството за задния амортисьор. Вискозитета предполагам, трябва да е като на предницата. И аз имам TUAREG 350, и ще се радвам за всякъкво инфо, включително и за ЕТХ 350, които са почти еднакви.Последно редактирано от Джоу (x3mrjoe); 18-12-08, 10:36.ОМ602->Tremec T5WC->Borg Warner 4408E 1:1/2.48:1->DANA30/103.4in/DANA44->29"AT
Коментар
-
Проблем с задният амортесьор
Изтече ми маслото на задният амортесьор на априлия туарег.Моля ако някой е имал такъв проблем да ми каже:може ли да сменя семерингите и да го напълня или даите адрес на някой майстор който да ги смени и напълни защото нов ми излиза приблизително 400лева.Моля ако някой знае да пише.
Коментар
-
До: Проблем с задният амортесьор
Аз съм от едно село казва се Бързия близо до Берковица.Доста преглеждах темите във форума ама май ми убягват точно тея дето ми трябват.Питах при нас местните всеки казва че може да се оправи ама е по добре да го занеса на майстор,също казват че някъде в Монтана има майстор но не знаят къде е .И за това писах тук все още чакам някой да даде съвет или някакъв адрес където да го оправя.
Коментар
-
До: Проблем с задният амортесьор
Първоначално публикуван от georgi73 Преглед на мнениеМоля ако някой знае да пише.
Намирате нужната тема, ако не ви устройват отговорите, задавате нови но в темата, за да е по-подредено и разбрано.
Ето сега една такава тема която обединих с твоята
Иначе опитай чрез търсачката с думата "баджо" и ще видиш какво пише за ремонт на задните амове и различни мнения по въпроса - дори и за него има не една а няколко теми
Коментар
-
До: Маслото в задния амортисьор на Априлия Туарег 350 ?
Благодаря колега открих горе долу къде какво предлагат.Последно някой ако знае къде в монтана се намира този Краси стругаро да пише .Инак човек се учи докато е жив но като не знае какво да напише на търсачката му изкачат все други теми.
Коментар
-
Здравей Гошко!
Аз също съм горд собственик на Aprilia Tuareg 350 и също като тебимах същия проблем преди 5-6 години.Та дадох амортисьора на стругар който ми го резна на приблизително 20мм от челото и след направата на резби се превърна в разглобяем такъв
.Маслото е приблизително 400мл,но след смяната на семеринги си го сглобих,а излишното количество просто си изтече отгоре покрай стеблото от тогава никакъв проблем.Сложих му 5W,но ми се струва че 10W е по-подходящо.Все пак съм 110кг .
Коментар
-
Първоначално публикуван от tedy_aprilia Преглед на мнениеаз знам каде се намира краси стругара ама по добре иди при сузи или при ивчо павлов
Коментар
-
Първоначално публикуван от Sa6o Dakara Преглед на мнениеЗдравей Гошко!
Аз също съм горд собственик на Aprilia Tuareg 350 и също като тебимах същия проблем преди 5-6 години.Та дадох амортисьора на стругар който ми го резна на приблизително 20мм от челото и след направата на резби се превърна в разглобяем такъв
.Маслото е приблизително 400мл,но след смяната на семеринги си го сглобих,а излишното количество просто си изтече отгоре покрай стеблото от тогава никакъв проблем.Сложих му 5W,но ми се струва че 10W е по-подходящо.Все пак съм 110кг .
Коментар
-
знаеш ли в монтана каде се намира сузи каде продава моторите на гробарска иди при него и тои ще ти даде телефона му успех ж ремонта и аз имам априлиа туарег само че 350 и няма никакви проблеми за сега да не се хваля де да чукна на дуржо иди при сузи както ти казах
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар