Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Твърдо задно окачване, Априлия.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Твърдо задно окачване, Априлия.

Aprilia RX 125, 93-4-та.

Значи задното окачване е доста по твърдо от това което смятам че трябва да е. От резбата е натегнато до половината, та даже и по-малко,но ако го отпусна още пружината става твърде къса?! Странно, може да не е оригиналната или да се е смачкала с времето, знам ли. И въпреки това задницата ми е прекалено твърда и първото което ще разхлопам окачването и второ при разни кофти неравности ми е супер нестабилна задницата. Значи освен резбата горе ниско долу в долния край на шока има някаква червена врътка, която май не работи щото се върти навсякаде без нищо да прави. Освен това на преливника има отгоре една врътка с + и - ,която май е за рабаунда, малко е запекла, но ще я раздвижа. И от долу има 1 по малка червена врътка. Прилагам снимка на лепенката на шока, според която има 30 степени за ребаунда и 30 за твърдоста или поне аз така го разбирам, но аз ги въртях доста и не открих разлика. Някой знае ли кое за какво е че да омекотя някак си ококачването че така ще му е ба майката! А и не става за каране все пак. Шока не е изтекъл.

Последно редактирано от SIRIUS; 12-04-08, 20:27.
    [img]http://images26.snimka.bg/005951842.jpg[/img]

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
X