До сега не съм правил ремонт по предницата на мотор никога , защото и никога не ми се е разваляла.Мотора е чз 125 крос.Семерингите са здрави - няма течове.Незнам какво точно количество масло се слага , но го слагах малко , средно и много , но разлика няма , предницата твърда като камък.Помпам я до 1 атм. Стигнах до извод да не е прекалено гъсто маслото , но просто не ми се вярва чак толкова да влияе (сложих диона м 10). Пак да кажа предницата е като камък , не прибира почти и кат мина по-бързо прес дупки , предницата отрипа на половин метар , на няколко пъти щех се гътна.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Пак глупав въпрос за предницата, можеби - CZ
Свий
X
-
До: Пак глупав въпрос за предницата, можеби - CZ
Първоначално публикуван от TrOfi Преглед на мнениеДо сега не съм правил ремонт по предницата на мотор никога , защото и никога не ми се е разваляла.Мотора е чз 125 крос.Семерингите са здрави - няма течове.Незнам какво точно количество масло се слага , но го слагах малко , средно и много , но разлика няма , предницата твърда като камък.Помпам я до 1 атм. Стигнах до извод да не е прекалено гъсто маслото , но просто не ми се вярва чак толкова да влияе (сложих диона м 10). Пак да кажа предницата е като камък , не прибира почти и кат мина по-бързо прес дупки , предницата отрипа на половин метар , на няколко пъти щех се гътна.878940653
-
Първоначално публикуван от TrOfi Преглед на мнениеДо сега не съм правил ремонт по предницата на мотор никога , защото и никога не ми се е разваляла.Мотора е чз 125 крос.Семерингите са здрави - няма течове.Незнам какво точно количество масло се слага , но го слагах малко , средно и много , но разлика няма , предницата твърда като камък.Помпам я до 1 атм. Стигнах до извод да не е прекалено гъсто маслото , но просто не ми се вярва чак толкова да влияе (сложих диона м 10). Пак да кажа предницата е като камък , не прибира почти и кат мина по-бързо прес дупки , предницата отрипа на половин метар , на няколко пъти щех се гътна.
Най-добре е масло за предници 5 или 10W, но ако не те устройва финансово, намери обикновенно хидравлично масло и му сложи такова.
Ако не омекне, разглобявай и основен ремонт - втулки и т.н.
Без напомпване как е?
Коментар
-
Мерси много , аз одавна си мислех да сложа хидравлично , ма се не ми се даваше , кат си мислих че разликата ще е малка , но разликата е наистина голяма , предницата направо заспа , има малък проблем с капачките и по-точно с 1 от винтилите за помпане , но некакси се напомпаха до 1атм и те така
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар