Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Вапрос за Yamaha WR

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Вапрос за Yamaha WR

Здравейте значи взех си най-накрая мечтания WR426 но установих че ми е много висок дали може да се смъкне малко,значи върха на пръстите ми едвам упира земята.И друго варосче да попитам кото е студен попушва малко но като загрее изчиства,какво ли може да му е дали ще гори маслото

До: Вапрос за Yamaha WR

Първоначално публикуван от kdx Преглед на мнение
    Здравейте, значи взех си най-накрая мечтания WR426, но установих, че ми е много висок. Дали може да се смъкне малко? Значи върха на пръстите ми едвам опира земята.И друго въпросче. Да попитам като е студен попушва малко ,но като загрее изчиства.Какво ли може да му е дали ще гори маслото ?
    Сваля се от задния амортесьор. Има една гайка и една контра-гайка. От тях се сваля или вдига съответно. Щом попушва в началото е за смяна на гумички на клапаните или на сегменти. Като го отвориш за реглаж на клапани, ще ги погледнеш. Разбира се по-добре майстор да ги види. Препоръчително е даже!

П.С. Има теми и на двата ти въпроса. Почети във форума преди да питаш за всичко Успех и безаварийни километри!!!

Коментар

До: Вапрос за Yamaha WR

може да изпушва защото е на смукач.Дали харчи масло трябва да провериш сам като му следиш нивото в период от време.Когато седнеш мотора трябва да се смачква 10 см като мериш растоянието от края на седалката до оста на задната гума.Този регулаж се прави като се натяга или отпуска прожината на задния амортисьор посредствум гайката отгоре

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
      X