Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Взаимозаменяемост на джанти

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Взаимозаменяемост на джанти

Колеги имали някой наблюдение и информация за съвпадение (при различни марка мотоциклети) на главините на джантите?
    Тръгнах да си търся 21" и 18"(19") но нови са адска цифра. Говоря за цяла джанта не само обръч.
    Втора ръка се намират, но аз например търся за Сузуки ДРЗ400 не можах да намеря.
    Та някой ако знае дали ако взема например от някой друг модел на Сузуки, Ямаха, Хонда и т.н. дали ще съвпаднат-спирачния диск дали ще дойде на мястото си.

До: Взаимозаменяемост на джанти

Гледам че главини Талон ги дават като универсални за различни марки мотоциклети. Как е при оригиналните джанти. Четох някъде че джанти от RMZ125/250 стават за DRZ400.
    А евентуално от Yamaha WR или TTR дали ще станат?

Коментар

Първоначално публикуван от manom Преглед на мнение
      ...че джанти от RMZ125/250 ...
      такъв модел няма
      2010 CRF 250 R

Коментар

Така пишеше RM125/250 след99г

Коментар

RM 125/250 има

Коя година е модела на твоят ДРЗ 400?
          Все някой модел на Сузи е със същите но не знам кой.
          2010 CRF 250 R

Коментар

Модела ми е 2006, но мисля те са еднакви от 2000-2008.Гледам разлика би имало само в предния спирачен диск. Ако се слага на супермотото кросова джанта варианта е да е с голям спирачен диск-310мм. Спирачния апарат е изнесен и не може да се прибере за стандартния 250мм диск.

Коментар

Ако се слага на супермотото кросова джанта варианта е да е с голям спирачен диск-310мм.
              Не е хубаво в гората с такъв голям диск. Ще го блъскаш в камъните и др. подобни.

Коментар

Модела ми е 2006, но мисля те са еднакви от 2000-2008.Гледам разлика би имало само в предния спирачен диск. Ако се слага на супермотото кросова джанта варианта е да е с голям спирачен диск-310мм. Спирачния апарат е изнесен и не може да се прибере за стандартния 250мм диск.

Доколкото разбирам - имаш ДРЗ 400 супермото и искаш да му намериш капли за офроуд.
                Това струва бая пари.
                2010 CRF 250 R

Коментар

Ако е за нови ще излезе по евтино да си купя цял мотор втора ръка.
                  Затова питам за съвпадение.

Коментар

Имам въпрос... моята капла е 17'', възможно ли е да си закупя обрач 18'' и съответно спици, така че каплата да ми стане 18 цола. Какви трябва да са обръча и спиците, и дали въобще ще стане?! Твърдо съм решил да намеря начин, защото за гуми 17 цола няма голям избор, пък и са доста скъпи, също така и не е добре да се сложи по голям пинйон от 48, а аз искам Мотора ми е DR 650 със задна дискова...
                    KTM Fen

Коментар

При еднакъв брой спици (например-36бр), къв е проблема.Дори гледам че се продава един обръч 19" пробвай.

Коментар

Точно така, гледай да съвпадне броя спици, за да не отслаби цялата капла. Колкото дупки имаш на главината, поне толкова ти трябват и на обръча.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                        X