Този проблем вече започва да ми лази по нервите. Карам XL600R и задната сппирачка е с барабан. Всичко е наред докато не влязат 2 капки вода и започва мъчението.
1.Започва да не дъжи изобщо (докато е мокра), ама изобщо
2.Натискам, натискам и по някое време идва и след това започва така да хваща че направо блокира гумата (или се върти или блокира) - неможе да спира плавно
3.Като блокира и караш бавно трябва да спреш напълно и тогава отпуска
Абе направо е някакъв ужас. На няколко пъти ми се налага да минавам през блата или през река докато карам и после настъпва някакъв ужас.
Това с блокирането отминава като се кара известно време с 80+км/ч и се набляга на спирачката. А най-интересното е че има накладки добри, барабана не е износен, надран или нещо такова.
Дайте ми някакъв съвет как да оправя проблема - с нови накладки ли....
...там с какво??? Ако има някой който да ми помогне със съвет - му благодаря!!!
1.Започва да не дъжи изобщо (докато е мокра), ама изобщо
2.Натискам, натискам и по някое време идва и след това започва така да хваща че направо блокира гумата (или се върти или блокира) - неможе да спира плавно
3.Като блокира и караш бавно трябва да спреш напълно и тогава отпуска
Абе направо е някакъв ужас. На няколко пъти ми се налага да минавам през блата или през река докато карам и после настъпва някакъв ужас.
Това с блокирането отминава като се кара известно време с 80+км/ч и се набляга на спирачката. А най-интересното е че има накладки добри, барабана не е износен, надран или нещо такова.
Дайте ми някакъв съвет как да оправя проблема - с нови накладки ли....
...там с какво??? Ако има някой който да ми помогне със съвет - му благодаря!!!

Коментар