здравейте някой може ли да ми каже какви накладки трябва да тарся за сузукито ми др 750 89година е за дисковата ме интерецува под номера ли са как да ги намеря някаде из нета
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
DR 750 BIG накладки
Свий
X
-
До: DR 750 BIG накладки
Първоначално публикуван от p.djartov Преглед на мнениеАко не ги намериш може да се залепят.При нас в Габрово има един маистор и ги лепи. Стават като оригинални и взема 10 лева за 2 бр.Ако имаш проблем се обади прати ми ЛС ище ти дам кординати.
Ама феродото...?! Какво е, читаво ли е, ще спира ли с него, няма ли, може да ти преебе дисковете...все въпроси, които са и най-важни при накладките...кой ще даде гаранция за тея неща?!
Коментар
-
накладките на мотора не са от материала да го наречем феродо които е при автомобилите така че това лепене знам каква работа върши, никаква
материала който е за оффроуд е някакъв тип синтеред метал които има много елементи в състава си и надали някой може да го намери камо ли залепиHusqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09
Коментар
-
Първоначално публикуван от ignatov83 Преглед на мнениеНа мен ми трябва по точно номер или модел на самите накладки, а не човек който да ми оправи старите. От новото по добро няма!
Коментар
-
Първоначално публикуван от GSXR Преглед на мнениеЕ как така ги лепи? Ново феродо залепя на плочката ли?
Дай малко повече информация.
Коментар
-
Първоначално публикуван от ignatov83 Преглед на мнениездравейте някой може ли да ми каже какви накладки трябва да тарся за сузукито ми др 750 89година е за дисковата ме интерецува под номера ли са как да ги намеря някаде из нета
FDB606P - 36 лв
FDB606SG -43 лв
Коментар
-
Първоначално публикуван от ignatov83 Преглед на мнениеНа мен ми трябва по точно номер или модел на самите накладки, а не човек който да ми оправи старите. От новото по добро няма!LUCAS BREMSBELAEGE ORGAN. MCB 597
LUCAS BREMSBELAEGE ORGAN. MCB 612 LF
EBC EBC FA147 S630
Vesrah No. VD-347 SD-347
ДАНО СЪМ БИЛ ПОЛЕЗЕН АКО НЕ МОЖЕШ ДА СИ НАМЕРИШ ПРОСТО МИ ЗВЪНИ ТЕЛ. ГО ИМАСедем милиона души имат щастието да живеят в България, а останалите хора по света, нямат това щастие, но пък имат всичко останало..
LZ1BGM Тел.0887482136
Коментар
-
Първоначално публикуван от Жоро Донечки Преглед на мнениеБе то лепенето не е проблем, на много места може да се направи.
Ама феродото...?! Какво е, читаво ли е, ще спира ли с него, няма ли, може да ти преебе дисковете...все въпроси, които са и най-важни при накладките...кой ще даде гаранция за тея неща?!
експериментално и се оказа супер.Спира перфектно,не свири...
но пък сигурно ще си заминат бързо,защото ми се струва меко феродото.Ама колкото и бързо да заминат(дет' се вика един сезон да изкарат) - 14 лева ми излезна миналата година - предни.
Ако някой от СФ иска да пробва това е от Раковска завиваш надясно по Козлодуй и съвсем близо до светофара(първите магазини).
П.С. а щом ДР-а спира с това много добре-то някое леко ендуро ще се изправя на предно колело,ако е с предница от бегачка обаче ха ха хаАко все още не сте намерили своята половинка...започнете с четвъртинка!
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар