Обява

Свий
Няма добавени обяви.

DR 750 BIG накладки

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• DR 750 BIG накладки

здравейте някой може ли да ми каже какви накладки трябва да тарся за сузукито ми др 750 89година е за дисковата ме интерецува под номера ли са как да ги намеря някаде из нета

До: DR 750 BIG накладки

Ако не ги намериш може да се залепят.При нас в Габрово има един маистор и ги лепи. Стават като оригинални и взема 10 лева за 2 бр.Ако имаш проблем се обади прати ми ЛС ище ти дам кординати.

Коментар

Е как така ги лепи? Ново феродо залепя на плочката ли?
      Дай малко повече информация.
      KAWASAKI Let the good times roll

Коментар

Първоначално публикуван от p.djartov Преглед на мнение
        Ако не ги намериш може да се залепят.При нас в Габрово има един маистор и ги лепи. Стават като оригинални и взема 10 лева за 2 бр.Ако имаш проблем се обади прати ми ЛС ище ти дам кординати.
        Бе то лепенето не е проблем, на много места може да се направи.
        Ама феродото...?! Какво е, читаво ли е, ще спира ли с него, няма ли, може да ти преебе дисковете...все въпроси, които са и най-важни при накладките...кой ще даде гаранция за тея неща?!

Коментар

накладките на мотора не са от материала да го наречем феродо които е при автомобилите така че това лепене знам каква работа върши, никаква

материала който е за оффроуд е някакъв тип синтеред метал които има много елементи в състава си и надали някой може да го намери камо ли залепи
          Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

На мен ми трябва по точно номер или модел на самите накладки, а не човек който да ми оправи старите. От новото по добро няма!

Коментар

Първоначално публикуван от ignatov83 Преглед на мнение
              На мен ми трябва по точно номер или модел на самите накладки, а не човек който да ми оправи старите. От новото по добро няма!
              Това е наи добрият вариант аз просто го казах ако не може да се намерят защото съм чакал по два месеца и тогава си готов на всичко само и само да си караш моторчето.

Коментар

Първоначално публикуван от GSXR Преглед на мнение
                Е как така ги лепи? Ново феродо залепя на плочката ли?
                Дай малко повече информация.
                Значи даваш му старите плочки,тои ги почиства и залепя ново феродо.Аз съм си правил горе -долу е добре. Не мога да кажа колко километра изкарват но се ядва. Но колегата дето каза че това не е феродо говоря за оригинала е напълно прав.това е просто резервен вариант.

Коментар

здравейте някой може ли да ми каже какви накладки трябва да тарся за сузукито ми др 750 89година е за дисковата ме интерецува под номера ли са как да ги намеря някаде из нета
                  Давам ти кодовете по FERODO тъй като внасям на тази марка и за тях имам каталог .
                  FDB606P - 36 лв
                  FDB606SG -43 лв

Коментар

Ще трябва да почерпиш LUCAS BREMSBELAEGE ORGAN. MCB 597
                    LUCAS BREMSBELAEGE ORGAN. MCB 612 LF
                    EBC EBC FA147 S630
                    Vesrah No. VD-347 SD-347
                    ДАНО СЪМ БИЛ ПОЛЕЗЕН АКО НЕ МОЖЕШ ДА СИ НАМЕРИШ ПРОСТО МИ ЗВЪНИ ТЕЛ. ГО ИМА
                    Седем милиона души имат щастието да живеят в България, а останалите хора по света, нямат това щастие, но пък имат всичко останало..
                    LZ1BGM Тел.0887482136

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро Донечки Преглед на мнение
                      Бе то лепенето не е проблем, на много места може да се направи.
                      Ама феродото...?! Какво е, читаво ли е, ще спира ли с него, няма ли, може да ти преебе дисковете...все въпроси, които са и най-важни при накладките...кой ще даде гаранция за тея неща?!
                      Аз сложих отпред на оригиналните заводски плочки TOKICO феродо
                      експериментално и се оказа супер.Спира перфектно,не свири...
                      но пък сигурно ще си заминат бързо,защото ми се струва меко феродото.Ама колкото и бързо да заминат(дет' се вика един сезон да изкарат) - 14 лева ми излезна миналата година - предни.
                      Ако някой от СФ иска да пробва това е от Раковска завиваш надясно по Козлодуй и съвсем близо до светофара(първите магазини).

П.С. а щом ДР-а спира с това много добре-то някое леко ендуро ще се изправя на предно колело,ако е с предница от бегачка обаче ха ха ха
                      Ако все още не сте намерили своята половинка...започнете с четвъртинка!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                      X