Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Гуми за Ерзберг

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Гуми за Ерзберг

Като си говорим за гуми някой карал ли е с траялска гума по каменисти терени, на доста клипове съм виждал че карат с такива гуми, дори и митас правят такива, моделите Е-05 и Е-06

Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

карането с триал гуми ..взе да става все по масово явление..за сега в БГ не е разпространено но мисля скоро да разчупя този стереотип..а и аз преди време бях карал с такава..верно по слабичък мотор но много добре се представяше и е НЕВЕРОЯТНО износоустойчива..а особенно по камънаци няма как да не държи много..между другото на ерзберг доста хора карат именно с гуми за триал отзад

на мишелин обаче триал модела е и БАЯ скъпичък ..та затова и за сега си ползвам АС 10 от която честно казано съм..много много доволен

Коментар

Митков именно, за същото говоря и аз, дай да проучим въпроса с намирането на такива гуми, защото лятото май караме основно по як камънак и кросовата гума просто се стопява, да не говорим че хич не държи
        Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

Да взема и аз участие както казват Митков и Краси добре държът,ама много скъпи .Една гума тук е от порядъка на стотина евро та затова и не ги слагат а и двутактовите мотори много трябва да се внимава заштото когато свършат камъните и е песъкливо или гладко много лесно губят задвижването.Трябва и много меки да се карат зада държат.аз си мисля че с Мишелин АЦ то работата е много добре няма смисъл да се харчат толкова пари за гума която не е за ендуро.Това е за хората от Ласт Мен Стендинг или Хелс Гате , ама нали знаете там и мангизите са големи.Поздрави на Митков и Краси едни от наи компетентните ендуристи от форума .Не изключвам и останалите
          Живейте и вярвайте в това в което не вярвате. Обичам природата и нейните красоти.
          0887 543 312 ,Land Rover Discovery 300 Tdi, КЛИМАУТО АВТО КЛИМАТИЦИ И ДИАГНОСТИКА.

Коментар

Аз 2 или 3 лета карах един ИЖ с такава траялска гума отзад, хем по средата беше останал малко грайфер, явно преди това е карана по асфалт предимно
            Като цяло нямам какво да кажа, освен, че съм доволен от гумата - дори и в кал пак си върви мотора, хем е тежък - отпред му бях сложил 21 цола Барумка (от онези, дето преди време ги оплюхме тук в една тема ), и вървеше почти навсякъде, стига да не е дълбока калта де Накрая баща ми продаде ИЖ-ето с нея - още ме е яд даже леко За лек мотор сигурно ще е супер гумата Специално за ИЖ-а голямото предимство беше, че ако караш с таралежка отзад, то по някое време каплата започва да се разбива, разхлабват се спиците и т.н., а с триалската не съм забелязал такова нещо - тя като види зор си пребоксува по терена и толкова
            Баща ми я беше намерил втора ръка отнякъде тая гума, мисля, че беше Метцелер, но не съм напълно сигурен
            Hristo Draganov
            http://htftp.domainbg.com/HD/

И аз искам България чиста ! ! !

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X