Дайте идея откъде в София мога да си купя на прилична цена задна кросова гума 120-90-18 . Не мога никъде да намеря този размер. Ако не, поне откъде се пазаруват читави и евтини гуми на 18 цола?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Откъде да си купя гума? :)
Свий
X
-
До: Откъде да си купя гума?
Първоначално публикуван от Husaberg Преглед на мнениеДа мога няма проблем ама 110/100R18. 120/90R18 нямам защото са по-скъпи и няма търсене.
Коментар
-
Първоначално публикуван от geko Преглед на мнениеДай ми моля те цена, марка и модел за 110/100R18. Може и на ЛС.Кавазаки КЛХ 300 04г
Кавазаки КХ 65 04г
Опел Астра 94г
Мерцедес 124 91г
Коментар
-
Имам една МТ 21 (ендуро) на Пирели, за "голям струг" е супер - 130/100/18.
Ако някой иска, давам я за 80 лв.(и само на ЛС, че Митков щв ни навика !)
Абе, чакай да я пусна в продажби.Ендурото и сексът не са шега работа !
-------------
Животът се измерва с броят на издишванията !
http://sixdayscrazyjob.com
http://crazy-job.com
Коментар
-
Колеги мотористи, а за баба Хонда XL600R каква марка и модел ще ми предложите, като имате предвид че предната става всякаква ама задната е 17" и ...If you want to be "пиян", drink "ракия", not "айран"
Кара: Honda XL 600R 1984'
Коментар
-
Ако ви трябва на прилична цена, ходете при бабичките на Пиротска и Одрин, последния път като ходих бяха докарали, ма това беше одавна, въпреким че винаги остава по някоя 18, моята Vee Ruber от там я взех за 70лв офертапри положение, че съм супер доволен от това как се представя, да не говорим за сладката цена
.
KTM Fen
Коментар
-
Първоначално публикуван от RadoHRC Преглед на мнениеКолеги мотористи, а за баба Хонда XL600R каква марка и модел ще ми предложите, като имате предвид че предната става всякаква ама задната е 17" и ...
Ето снимка на актуалното и състояние.
Продавам я защото ми идва широка и искам някаква 100/100 да си взема.YAMAHA WR450F
Коментар
-
Каква цена и искаш и да те питам и за предна същия модел от куде може да се вземе...
ПС а и за ХЛ600 90-височина не е ли доста, щото едно да не опре в вилката и другото е че като малък не сам ял много и не сам порасал ( да не стане по-висок мотора) няма да има каранеIf you want to be "пиян", drink "ракия", not "айран"
Кара: Honda XL 600R 1984'
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар