Здр. Проблемът дойде от там че амортисиорът бе много твърд като сядам и моторът изобщо не лягаше (моторът е Honda CR250). Амортисиорът не е газов не бе и от прожината и реших че е препълнен с масло и источих малко. Оказа се че спря да работи като натисна мотора и като се върне се чува удрене . Въпросът ми е как да сипя масло и ако има нещо за смяна кое така или иначе е отворен. 
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Помощ за заден амортисиор OHLINS
Свий
X
-
От: Помощ за заден амортисиор OHLINS
Колега прочети тази тема http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=110360 мисля , че ще ти е доста полезна. После да се похвалиш как се държи мотора. И ако се окаже от пружината може да ми я предложиш да я купя че съм 100 кила
Коментар
-
Съмнявам се , че ще се справиш сам , аз не бих се пробвал , това не е кол за предница. Освен пружината която трябва да е прекалено твърда , са възможни още три причини: много голямо налягане в газовия цилиндър , неподходящо масло/някой се е правил на майстор/ , запушване по системата което пречи на маслото да се движи.
И още един проблем: възможно е спукване на газовия цилиндър и смесването на маслото с газ , тогава цялата система ще е под високо налягане.В НАТО - Рамбо го бият , пребоядисан партизанин му носи вода
Коментар
-
Първоначално публикуван от Daemon94 Преглед на мнениеАха ясно ще сменя семерингите и о пръстените и ще си го сглобя0888932647
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник".
Коментар
-
Първо, доколкото знам, за олинс си трябват специални инструменти, ти откъде намери?
Второ, при сипване на маслото, трябва да имаш вакуум помпа за обезвездушаване .....
.... После е азота, но мен най-много ме притесняват триещите се части, ако са износени......
И господ няма да ти помогне, трябват нови.
За да оправиш/поправиш един олинс, си иска освен машина и можене плюс опит.
Ако все пак решиш, ето ти телефона на човек, който има всичко необходимо, плюс огромен опит.
0897 24II I2. Владо! I = 1
Коментар
-
Първоначално публикуван от Daemon94 Преглед на мнениеНаправих си амортисиора мисля че стана добре даже настройките за ребаунда заработиха но къде в София мога да го напълня с азот?
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар