Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Рециклиране заден на амортисьор? Къде, кой, колко?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Re: Рециклиране на амортисьори? къде, кой, колко?

Първоначално публикуван от drago75 Преглед на мнение
    2 амортисьора правя при Баджо и съм доволен.Цената е около 140лв.

А сервиза на Баджо къде се намира или телефон. ?
    [B][U]YAMAHA TT600 E[/U][/B]

Коментар

До: Рециклиране заден на амортисьор? Къде, кой, колко?

В Монтана има един пич , той се занимава с амортесьотри а и не само с това
      всичко по мотоцилетите , не взима скъпо а работи качествено
      0887278957 или 0878278957- Краси Стругара

Коментар

http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...177#post306177
        Продавам стария си амортесиор от Сузана, който може и да стане на твоя. Виж какво съм написал, премери твоя, сравни ги, може да се наложи при захващането да сложиш някоя друга шайбичка, но това не е проблем, аз на новия си така направих. Ако те интересува, написал съм как може да се свържеш с мен !
        KTM Fen

Коментар

Намерих сервиза на Баджо но, за мое съжаление ме поряза с цена от 200лв за ремонта и много се чудя дали да рискувам. Нека колегите които са си правили ремонт там, да кажат дали амортесьора издържа повече от година ?
          [B][U]YAMAHA TT600 E[/U][/B]

Коментар

Първоначално публикуван от toni_03 Преглед на мнение
            Намерих сервиза на Баджо но, за мое съжаление ме поряза с цена от 200лв за ремонта и много се чудя дали да рискувам. Нека колегите които са си правили ремонт там, да кажат дали амортесьора издържа повече от година ?
            браво, е.... ти цената. на моя асистирах стана за по малко от 2часа и то без пари . вече кара 2ри масец и не е мраднал
            crf450 supermoto

Коментар

момчета по принцип ремонтния к-т на заден амортисьор струва 220лв.без масло и труд .И за сведение само два часа са необходими да се обезвъздуши да не говорим за смяната на самия ремонтен к-т и там 1.5 часа затова че е доста трудоемко и много сложно ако трябва да се направи като хората .

Коментар

Първоначално публикуван от ktm450sxs Преглед на мнение
                момчета по принцип ремонтния к-т на заден амортисьор струва 220лв.без масло и труд .И за сведение само два часа са необходими да се обезвъздуши да не говорим за смяната на самия ремонтен к-т и там 1.5 часа затова че е доста трудоемко и много сложно ако трябва да се направи като хората .
                кво кво, за кой амортисьор са нужни 2 часа да се обезвъздуши.моя го разглобихма не аз де, ама гледах как става. измих го хубаво с газ за горене че имаше такава гняс,после пак с бензин и пак газ абе така много пъти. накрая га напълнихме с масло и го раздвижихме а маслото го изхвърлих. напълнихме го и го сглобихме,напомпих го докато ми хареса. на теб ако ти се дават 200лв за работа си ги дай.за неща който независят от мен, да става ще се дават кинти така е. като например сегменти или агренажна верига
                crf450 supermoto

Коментар

Вижте какво намерих в един от руските сайтове- при добро желание човек може да си ремонтира и сам амортисьоритеhttp://www.bikerov.net/forum/index.php?showtopic=129
                  и
                  http://www.bikerov.net/forum/index.php?showtopic=128

Коментар

От: До: Рециклиране заден на амортисьор? Къде, кой, колко?

Първоначално публикуван от Daniel Gyorev Преглед на мнение
                    http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...177#post306177
                    Продавам стария си амортесиор от Сузана, който може и да стане на твоя. Виж какво съм написал, премери твоя, сравни ги, може да се наложи при захващането да сложиш някоя друга шайбичка, но това не е проблем, аз на новия си така направих. Ако те интересува, написал съм как може да се свържеш с мен !
                    трябва ми амортисьор заден за Сузуки рм250 94та година

Коментар

От: Рециклиране заден на амортисьор? Къде, кой, колко?

Прогресивните пружини за задния амортисьор как трябва да са поставени с по-гъстите витки нагоре или обратно и какво влияние оказва това на задното окачване?
                      КТМ 400 EXC

Коментар

Хмммм. Странен въпрос. До сега не се бях заглеждал и ли пък замислял. По пътя на логиката бих поставил по-гъстите отдолу. И това само заради центъра на тежестта. Някой ако знае верния отговор и обосновката му да казва!
                        0888932647

Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник".

Коментар

No.11 Пружините с променливо усилие работят по-добре (за вилката)
                          Работата е почти същата като при ‘rising rate’ отзад, само че тук финта е в първите няколко сантиметра от хода на пружината. Няколко от навивките са разположени по-близко и в този участък пружината се свива по-лесно.
                          Целта е вилката да потушава лесно малките неравности като бабунки, дебела хоризонтална маркировка и т.н. и в същото време да е достатъчно твърда при големи неравности и при промяна на натоварването. Това може да е добре за круизери, но повечето тунинг майстори предпочитат да работят с нормални пружини. При тези с променливо усилие е трудно да се постигне добър баланс, а това се отразява на поведението на мотора.
                          Това го копирах от една стара статия,дано да ви помогне!
                          Поздрави!

Коментар

От: До: Рециклиране заден на амортисьор? Къде, кой, колко?

Имам рециклиран ,гарантирам че е перфектен-180 лв.
                            0888/451875,0879/451875,0898/494201 Николай Янчев

Коментар

някой рециклирал ли си е скоро амортисьора, какви са актуалните цени в момента и каде се прави тая процедура, дайте адреси на сервизи и телефони на майстори за софия и околностите.

поздрави

Коментар

Първоначално публикуван от Tornado Преглед на мнение
                                Прогресивните пружини за задния амортисьор как трябва да са поставени с по-гъстите витки нагоре или обратно и какво влияние оказва това на задното окачване?
                                Когато са горе имаш по-малко подвижна маса и малко по-висок център на тежестта. Когато са доло имаш повече подвижна маса за амортизиране и малко по-нисък център на тежестта.
                                Пробвай двата варианта и си отговори кой ти харесва на тебе
                                2010 CRF 250 R

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X