Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Моля помагайте - съвет!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Моля помагайте - съвет!

Значи.. взех си мотор в края на ноември миналата година - yz400f 2000г. веригата и пиньоните са за смяна и искам да ми предложите нещо добро конкретно за веригата (в момента незнам каква марка е веригата но личи че е изтъркана и е за смяна и искам нещо наистина добро) за забчатката ще си поръчам карловски.. предния пиньон е 13 зъба задния 48 мисля да добавя още по някой зъб отгоре и затова искам да ме насочите към правилния избор!

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Picture 003.jpg
Прегледи:2
Размер:211.0 КБ
ID:5911871 Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Picture 006.jpg
Прегледи:1
Размер:160.5 КБ
ID:5911872

Трагична гледка както виждате но не си мислете, че съм карал мотора в такова състояние..

От: моля помагайте - съвет!

Николай от Куртово продава комплект - пиньон , корона и верига CZ на прилична цена , няма смисъл да търсите отделно , излиза по-скъпо. Веригата е много качествена , почти всички от групата карат с тази комбинация .
    "Суетата, е любимият грях на дявола"!

Коментар

Аз също карам с такава верига и съм много доволен.

Коментар

Още един глас за карловски венци +верига ЧЗ.Той има и на AFAM може да го питаш и те не са лоши.
        0888 074 049

Коментар

благодаря ви много! а за зъбите на пиньоните в момента са ми 13/48 така ли да ги оставя или..? аз мисля да ги направя 14 на 49 вие как мислите..

Коментар

Аз съм карал с чз верига и проблеми не съм имал но мой приятели скъсаха такава точно два пъти не смях да рискувам и заложих на дид .
            Gilera RC-125 Honda Dominator 650 Yamaha TT-350 yz250f WR-450-03 WR-450-05 WR-250F

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X