Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Лагери Задна гума въпрос

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Лагери Задна гума въпрос

Здравейте,

опитвам се да си сменя лагерите на задната гума на CRF250R, обаче неможахме да развъртим тази гадост, която ги държи в главината. Става въпрос за това на снимката.
    Пробвахме да го убедим да се развие с чука, с неква пластина и всичко кето се сетихме в гаража и с жокер по телефона. Никакъв успех - не помръдна.

Ако можете да ми препоръчате някой за София, който да може да ми смени лагерите и да стегне спиците моля да ми дадете телефон за да отнеса днес задната гума.

Благодаря,
    Павел
    Прикачени файлове

От: Лагери Задна гума въпрос

Трябва скоба ,която да легне по зъбите и като се натегне по яко става

Коментар

опитах с такава планка, която да легне само на 2 зъба и ударих греда. Явно ще трябва се заварява ключ за тая работа.
      Също така ударих греда в Бултрако сервиза в София - такъв ключ не били поръчвали... щях да умра като ми казаха...

Моля ако някой познава майстор или гумаджия или някой с такъв ключ да ми прати кординати.

Коментар

Не е добре да се чука. Поврежда се резбата. Има ключ за тази работа. Ако нямаш, се прави лесно при първия стругарофрезист.
        Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
        Вальо. О888 557Ч7Ч
        Silverado 1.3 i

Коментар

Наум ми идва само външна черупка от лагер със същия диаметър....флекс - изрязване на зъби....заваряване на някаква дръжка ( да стане ключ)....бира не пия, че ми горчи
          П.П. за да са правилни срезовете, на флекса се монтира дискче за "инокс" (неръждавейка)
          Последно редактирано от дядо владо; 17-07-10, 14:31. Причина: допълнение
          0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Колеги благодаря за предложенията за изработка, въпроса беше ако някой има готов такъв ключ да даде на заем за 5 минути или да препоръча майстор който разполага с такова и да смени направо и лагерите с/у заплащане естествено.

Днес минах през един сервиз няма да казвам кой, където го измелиха с чука както се опитвах и аз и естествено резултат никъв, да не кажа изцяло отрицателен...

Благодарско на Родригез, препоръча железария в Разсадника, малко преди "вагона" в която намерихме камък 36-ца, продавача беше много готин човек взех му визитка мисля че ще му стана редовен клиент
            След това мистър Джистер(на снимка 1) показа чупка в кръста и умения с флекса и крайния резултат се вижда на снимка 3.
            Ако някой също му е претегната тая гайка и не излиза с леко почукване и също като мен има доброто желание да си спести 1 следобяд делкане на сечива, може да пише лично съобщение на мен или на Jister (Става въпрос за София).

Поздрави,
            Павел
            Прикачени файлове

Коментар

добре че сме про, та с вложка 36 и малко флекс-уорк измайсторихме въпросния ключ

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X