Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Избор на дебело кормило,дилема между 28мм и 31мм

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Избор на дебело кормило,дилема между 28мм и 31мм

Добър вечер,предстои ми смяна на тънкото ми 22мм кормило с дебело такова,съответно ми трябват и клампи,колебая се между ProTaper и Рентал,добри фирми като цяло,само добри мнения,но се загледах и по Easton,не много популярни унас,но все пак Easton за "родителите" на ProTaper,та Easton предлагат още по дебело кормило,с клампи естествено,та се колебая.Така и така ще се купува кормило,надявам се веднъж за винаги,че тези 22мм ги кривя на всяко падане. Вярно,28мм си е 28мм,но нещо ми подсказва ще и него ще понакривя,та за това клоня към по дебелото 31мм (или 30.1мм беше,карам по спомен ) ..въпроса ми беше,някой има ли впечатления от тези кормила Easton,и от къде мога да си намеря такъв комплект с клампи и pad?

От: Избор на дебело кормило,дилема между 28мм и 31мм

Аз ги бях забелязъл тези по-дебелите кормила докато бях в Гърция преди година и нещо.Бяха ги наслагали по разни туристически мотори и ми правеха все впечатление.Не съм ги виждал по кросови мотори което ме навежда на мисълта че още не са необходими.Има достатъчно здрави 28мм-ови кормила. ( Renthal twinwall и Pro Taper Evo мисля че са сред най-добрите, Easton EXP също )
    Иван Маринов
    Suzuki RMX 250 '92 - sold / Yamaha XTZ 750 Super Tenere '91 - sold / KTM EXC 250 2t '06 - sold
    ЕНДУРО ВАРНА

Коментар

Не се занимавай с глупости. Ако можеш да счупиш 28мм кормило, ще счупиш и 30 милиметрово. А стигнеш ли до удар който да налага по-дебелото кормило от 28 милиметровото - така или иначе ще имаш такива поражения по мотора че кормилото ще ти е последната грижа. Вземи си това което ти харесва, за здравината - и двата вида са предостатъчно здрави.
      Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Благодаря за мненията,ще реша какво да правя

Коментар

Четох доста ревюта за това кормило,и останах доста впечатлен от мненията на хората,дори имаше някакъв англичанин който за 3 месеца изкривил 2 EVO-та на ProTaper,след като си купил Easton забравил за кормила,а и все пак май е единственото кормило което идва с доживотна гаранция,поръчах си един комплект включващ кормило,захващачи,болтове,ръкохватки и гъба на цена 206 лева,пък като дойде ще дам мнение по въпроса Какво мнение,освен че "не се криви",наистина незнам,доста хора из нета казват че било доста удобно,е зависи кой какво си избере,имат различни модели (различна извивка,височина,ширина...),а също ми е интересно дали наистина ще се намалят вибрациите от мотора,както казват американците по клиповете и ревютата,предстои да видим,благодаря на Гоблин и Ванко за мненията,въпреки че не се вслушах много много в това на Гоблин,но все пак,мисля че цената от 206 лева за кормилото и захващачите + другите джунджурии е добра за това което е.
          Поздрави

Коментар

Понеже Ванко ми писа,а имам проблеми с личните съобщения,и не мога да му отговоря,дано види отговора ми тук
            Кормилото си го поръчах от Ebay.co.uk,участвах на търг
            Последно редактирано от viki terzieva; 12-08-10, 13:50. Причина: Отрицателната частица "НЕ" се пише винаги отделно от глагола - например "не мога"

Коментар

35 милиметровото кормило е вече криво! След един въргал в мокро време пораженията са,криво кормило,счупен съединител. Вече и аз се убедих,няма вечни кормила,каквато и гаранция да им дават,някой ако ми помогне как да се свържа с Easton за да поразпитам за тази доживотна гаранция,много ще съм му благодарен

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X