Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Най после намерих полиестерна смола

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Най после намерих полиестерна смола

Най после намерих полиестерна смола на малки расфасовки и сравнително евтино имат и мноо различни тъкани и пълнители
    АСЕН КОЖУХАРОВ & Партньори, ЕООД
    Ул. “Никола Делев” № 3
    П.К. 207
    4003 гр.Пловдив
    Тел.: 032 96 75 16
    Факс: 032 96 75 17
    E-mails: kozhouharov @ abv.bg
    ak_partners @ dir.bg

Г-н Асен Кожухаров

БАЛКАН Композитни Полимери, ЕООД
    Ул.”Георги Бенев”№ 3
    4003 гр.Пловдив
    Тел./Факс: 032 96 82 31
    E-mail: balkan.composite @ abv.bg

Г-жа Костадинка Калайджиева

А стига бе !
    Това е новина No. 1 за ендуро форума за тази година !!!
    Ендурото и сексът не са шега работа !
    -------------
    Животът се измерва с броят на издишванията !

http://sixdayscrazyjob.com
    http://crazy-job.com

Коментар

че тая смола я продават по всичките железарии как неможеш да я намериш
      KTM EXC 250 2т.1999г/BETA Tehno 250 Trial/KTM EXC 300 2006.

Коментар

В нашта железария одеве нямаше ...

Коментар

Извини ме за невежеството Жоро но по нашите магазини в Пловдив вси4ки ми предлагаха някви си Полски смоли от по 30 лв. литъра а в оргахима наи малката разфасовка беше 20 л. за 78 лв.Ако се прибера у нас с 20 кила бака жената ще ме разжалва ,а за 5л не си заслужава да зимам 20 за сажаление тези споилери ги правят мноо крехки и си помислих 4е ще ви е полезно да не се лутате като мен в търсене пък и сезона наближава и ас сам си все още новобранка и кърък за 3 дни с4упих споилерите на DDR-a i ATV -то

Коментар

Re: Най после намерих полиестерна смола

Първоначално публикуван от onassiss Преглед на мнение
            Извини ме за невежеството Жоро но по нашите магазини в Пловдив вси4ки ми предлагаха някви си Полски смоли от по 30 лв. литъра а в оргахима наи малката разфасовка беше 20 л. за 78 лв.Ако се прибера у нас с 20 кила бака жената ще ме разжалва ,а за 5л не си заслужава да зимам 20 за сажаление тези споилери ги правят мноо крехки и си помислих 4е ще ви е полезно да не се лутате като мен в търсене пък и сезона наближава и ас сам си все още новобранка и кърък за 3 дни с4упих споилерите на DDR-a i ATV -то
            kogato se napravqt po tunki sa po elasti4ni (precaka mi se BGto za tova taka pi6a) v Elinpelin ima ne6to kato sklad i vzema6 kolko ti trebva

Коментар

Re: Най после намерих полиестерна смола

1. www.carsystembg.com високо качество на продуктите, безумно високи високи цени

2. фирма Булестер (Елин Пелин, бул.Новоселци 4, тел.07252705 ) не съм ходил там

3. Balkan consult (в София се намира) тел.9533364 9526446, има голям избор смоли в баки и наливни, стъкломат на килограм с различна плътност, налижна смола 1л.- 5 лева

Коментар

До: Най после намерих полиестерна смола

има и една фирма Бестимекс,,в пловдив точно до входа на централни гробища до ресторант Каприз,,от тях често пазарувам поликарбонат и плексиглас,,скоро разбрах че продават и полиестерна смола италианска,,със много добро качество на цени около 4,60 кг(крайна),,както и сичко останало -стъкломати ,рогозки ,гелкоати и така нататъка.

Коментар

До: Най после намерих полиестерна смола

Колеги,извинете ме за невежеството но какно точно правите с тази смола.
                  Това на снимката естествено не съм аз.Обикновено тия изпълнения ги правя без да искам!

"... ние ще направим това не защото е лесно , а защото е трудно! "
                  Джон Кенеди

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X