Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Как се сваля височината на XR

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Как се сваля височината на XR

Здравейте,

Понеже много сериозно се замислих над Honda XR 125 (по предложение на съфорумец), но ми е с около 5см по-висок от нивото на комфорт при най-смъкнатото положение на амортисьора и пружината, искам да попитам има ли трикове за смъкване височината на ендуро мотор? Дори и да загуби част от хода си това не е толкова проблемно (50кг съм).

До: Как се сваля височината на XR

Като се преправи седалката , да се изреже част от пълнежа. Така няма да нарушиш ходовите качества на мотора , а седалката не е толко нужна в гората.
    В НАТО - Рамбо го бият , пребоядисан партизанин му носи вода

Коментар

малко още мажеш да свалиш от предните амортисьори като самия кол подава около 3 -4 сантиметра
      vw passat B5 1.9tdi 1997 110 hp
      Suzuki GSR600 98 hp
      Nissan Pathfinder 174 hp
      0878222 три 3 шест

Коментар

Честито за избора, качвал съм се на такъв мотор, много приятен изглежда. Намерила ли си вече мотор или прсото към този се спря, не мога да си спомня отзад какво е окачването- про линк или директно върху шарнира е хванат амортисьора. Ако е първият вариант като че ли е по-лесният вариант за смъкване- с ето това:
        Rear Suspension Lowering Link Arms

Също така може да се развие гайката на пружината, отнемане на част от матряла на седалката или цялостното и смъкване надолу(но това вече е серьозно преправяне на рамката).
        Между другото се продаваше един такъв ХР в Бояна, беше като чисто нов на 1000-1500км. мисля, да попитам ли дали е продаден?
        П.С. Видях първо другата тема, така че съм писал и там...

Коментар

Старите кучета ме насочиха към 250-кубиковия XR (премерих го и с малко допълнително сваляне става) и сега издирвам читав такъв под дърво и камък. Лошото е че не разполагам с много голям бюджет (~2k или малко над), а и добрите оферти вече ги пообраха докато се натуткам... Иначе не бих отказала малко помощ в намирането)

Коментар

Писал съм ти в другата тема.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X