Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Тел.номер на БАДЖО???

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Първоначално публикуван от CECO_KANGOTO Преглед на мнение
    .....сложил е на Хонда ЦР 500 , бутало от Сузуки 500 ...........

Е тоя номер пък как е станал
    Поразрових се из нета и единственото РМ500 което намерих е това http://www.suzukicycles.org/All-Suzu...ki_models.html - с въздушно охлаждане . Интерсно ми е на каква ЦР500 е правен въпросния ремонт ???
    2010 CRF 250 R

Коментар

цецо
      кви са тия изказвания бе братчед
      сузуки 500 2 тактово -няма..освен някво от 83 ли коя беше а и то не е 500 а 380 ли 400и нещо ли забравих вече-но ти давам 98% гаранция че диаметъра няма да му е като на ср500
      ..освен това на ср500 сегментите не са конусни
      не се излагай заради приятели и не слушай много какво ти говорят хората

преди време един мой "приятел" си взе за 1000лв нср250 2 тактов -за тези които не знаят това е супер състезателен 2 тактов шосеен мотоциклет..та пича понеже мноо разбира го караше с 2 тактово българско минерално масло и ..един ден се напил и му държал газта няколко минути по некви прави ..и есественно накрая моторчето не издържало ..съответно дойде при мене и искаше да го оправим
      ..тогава още нямаше баджо нямаше и части много много в бг..та както и да е пича искаше мотора му да стане и да го продаде
      а този мотор е 2 цилиндров -никасила бе заминал както и буталата-момчето едвам бе дал 1000лв за мотора и аз му обещах че ще гледам да оправим нещата възможно най евтино -защото иначе само никасил за двата цилиндъра щеше да излезе над 1000лв да не говорим за буталата че за тоя мотор бяха към 200 долара 1 то

..та това ми бе може би най голямата грешка че се хванах да се занимавам с такива глупости но -ето какво стана-ходих тъпах намерих му майстор който да му направи що годе свестни втулки и то по около 80лв едната след това понеже се имах много с пичовете от мото бум които по това време само те вкарваха части -и знаех че имат едни бутала по погрешка дошли с някаква пратка за които бяха и забравили -накарах ги да ги изровят и се оказа че ще станат но буталният болт е друг диаметър..обаче пък ми ги дадоха много евтино защото и без тва не им вършеха никаква работа и ги бяха забравили а и май бяха без бутален болт ..но пък на мен не ми трябваше..освен това бяха от някакво сузуки ргв -както и да е направих невъзможното намерих му и бутала и цилиндрите оправих а намерих и майстор който да престърже диаметъра за буталният болт и да стане на нср а на моя човек..всичко това ми струваше много нерви и обикаляне и всички ми викаха -абе що се занимаваш

накрая дадох частите на моя човек и той отиде да сглобява при някъв майстор..сегментите обаче бяха конусни и те не можали да ги вкарат в канала и взели да им изпилили ключа ...абсолютно нелогични неща-дойдоха да реват и аз за 1 минута им ги сложих на буталото сегментите а те се мъчили цял ден..а то си има кое да е горе кое отдолу ..
      но пък на няколко от сегментите вече ключа бе изпилен и не можеха да уплътнят като нови
      както и да е мотора стана и пича вместо да плати 1500лв за ремонт и да чака 5-6 месеца го направихме за около месец и нещо и трябваше да плати около 600 лв май станаха накрая..и то при това аз ги бях дал повечето нещо като кредит все едно съм му отпуснал..
      мислите ли че пича бе доволен или ми бе благодарен

..ЦЪ каза че мотора не вървял както преди и че съм му бил взел парите
      а един пишман приятел и майстор изкара че тия бутала не ставали щото били по олекотени и тесни при буталният болт и бъркали газоразпределението -което бе абсолютна глупост и върха на простотията
      така или иначе не ми върна и част от парите въпреки че не посмя да каже че няма да ми ги върне но на практика умишленно не ми ги даде.
      обаче успя да продаде мотора защото той си вървеше съвсем прилично и най вероятно просто нещо бяха объркали повер валвето като го събират..както и да е -опростил съм ги отдавна но искам да ви кажа че има мрънкалници и хора с които най добре да не се занимаваш -или пък казваш им реално с нови части оригинални всичко колко излиза и да се спасяват..иначе -хем се мъчиш хем накрая ти излизаш виновен
      Последно редактирано от mitkov; 29-01-07, 12:27.

Коментар

м да оказа се че сузи все пак имат рм 500 модел от 83 та година..за който май са чували само в централата им в япония щото май само 83 та година е произвеждан..както и да е буталото му е диаметър 88,5мм познай дали ще стане на цр 500 а и от къде баджо ще има бутало за рм 500 който е произведен в няколко бройки преди ..24 години
        не казвам че баджо е светец или идеален човек..макар че аз лично имам много много добри впечатления от него..но все пак-нека не пишем щуротии и да плюем

ето го и него

Коментар

Митков ще ти пратя снимки на буталото и ти ги качи , ще ти пратя и снимки на първото бутало на Цр и ти го сравни с това което е дал Баджо , съгласен ли си
          http://ftp.domainbg.com/CECO_KANGOTO...%20EGOISTE.bmp

Коментар

Всъщност такова сузуки се продава в мобилето сега за 500 лева
            http://ftp.domainbg.com/CECO_KANGOTO...%20EGOISTE.bmp

Коментар

Re: Тел.номер на БАДЖО???

Първоначално публикуван от sabin Преглед на мнение
              Повечето майстори не предлагат да правят *истински* ремонт особено като дойде някой с мотор за 2000лв.
              Извинявам се че малко късно прочетох тази тема ,но не мога да се въздържа от коментар, и затова изразявам мнението си не конкретно за Баджо, с него взимане даване не съм имал, а за горепосочените от Сабин "майстори". Ами като са толкова коректни тия майстори да си закачат по една табела на сервизите " Мотори по евтини от 20000 лв. не приемаме за ремонт" . Моето разбиране за нещата е че един майстор ако е коректен не би се съгласил да свърши една работа зле смо и само да прибере парите на клиента. Понякога е по-добре да откажеш да свършиш дадена работа за да не си урониш престижа.
              Последно редактирано от Goblin; 18-06-09, 19:39.
              "Do not correct a fool, for he will hate you;
              Correct a wise man, for he will appreciate you."

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
              X