Мотора ми е чист крос и не го ползвам за превоз из София , но понякога ми се налага да минавам по пътищата и понякога точно през центъра... И проблема е,че нямам странични огледала което много ми пречи ,защото нямам идея какво става зад мен , кой иска да ме задминава и т.н. Та един приятел който се занимава с велосипеди ми каза да мина през магазина му и да пробваме да сложим странични огледала за велосипед. Аз лично мисля че не е добра идея... Едва ли ще издържат на скоростите и друсането. Вие какво мислите?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Странични огледала?
Свий
X
-
До: Странични огледала?
Aбе да ти кажа колега зависи от кроса има такива дето ги вдигат.Сега конкретно за 85-чката няма как да ги направи ама ако кара из града трябва да има огледало много помагаА не само да се върти като пумпал да се оглежда и да създава рискови ситуаций
0878424143
0887424150
Коментар
-
Аз ще ти препоръчам изобщо да НЕ слагаш огледала.Моя мотор го карам 50/50 и въпреки това съм без огледала(по-честичко се върти назад,особено при престрояване и няма да имаш проблем-с времето ще ти стане навик). Ако сложиш (а ти казваш , че караш основно по горите), при първото падане ще станат на сол. Ако замине самото отледало не е болка за умиране,но по-лошото е че обикновено огледалото се забива в земята и чупи конзолата на съдинителя или не дай си боже спирачната помпа въпреки , че на чистия крос едва ли са предвидени резби в конзолите.Тогава вече ще се наиграеш.Създават много повече главоболия от колкото ползи.Огледалата са за асфалт , а не за офф.
Успех!Това на снимката естествено не съм аз.Обикновено тия изпълнения ги правя без да искам!
"... ние ще направим това не защото е лесно , а защото е трудно! "
Джон Кенеди
Коментар
-
Когато карах дрз-а ми градско ги слагах. Карах ли оффроуд задължително ги махах. Както каза колегата чупенето им(или нещата около тях) е гарантирано, но поне за мен без тях в движението се чувствах много гадно. Може и без тях, ама ако имаш възможност защо не. Съвета ми е да са на някакъв прост механизъм за слагане и махане. Това е едно от многото неща според мен, което няма компромис м/у гората и онроуд. Поздрави!09 YZ290F Athena BB
Коментар
-
Добре е да имаш огледала, ако караш по улиците. Трябва да си направиш сметка
дали тези от кошелото са достатъчно дълги такаче като ги сложиш да виждаш нещо друго освен рамото си
дали ще издържат на ускорението при тръгване, мойте се згъваха при тругване а не при каране с 100
ако могат да се свалят и слагат лесно е + и най вече едно е достатъчно
Коментар
-
Отиди при "бабите" имат огледала по 5лв аз взех 2 такива, едното е счупено вече, но така или иначе не загуба голяма, при падането се завъртва настрани и не пречи на дръжката, аз не съм го стегнал много колкото да мога на ръка да го свивам и нагаждам виж, ако имаш отвор с резба в дръжката навивай едно иначе със скобичка на кормилото е вариянта, така и да паднеш просто ще слезе по навътре към средата на кормилото и няма опастност да счупиш конзолатаЧуквам първа, чуквам втора, а на трета палиме мотора: http://bit.ly/1Y4WCAk
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар