До: "Етерът" има ли приложение при мотоциклетите
Етер има за бензинови и дизелови двигатели и само за дизелови . В течно състояние се ползва эа микро 2-тактови двигатели за авио,авто и корабо модели , тези двигатели нямат свещ или дюза. Горивото е смес от газ , етер и рициново масло. Моторите за писта ползваха смес от метанол и рициново масло.
Етер има за бензинови и дизелови двигатели и само за дизелови . В течно състояние се ползва эа микро 2-тактови двигатели за авио,авто и корабо модели , тези двигатели нямат свещ или дюза. Горивото е смес от газ , етер и рициново масло. Моторите за писта ползваха смес от метанол и рициново масло.
За бензинов мотор надали ще има какъвто и да е ефект.
За информация-в дизеловите двутактови авиомоторчета нормалната смес е по 33% етер,газ за горене(или керосин)и рициново масло.За състезания маслото е 20%,етера-30% и керосин 50%.

А опита показва /поне при мен/ , че прилично износените като за България - Хонда XR250, Ямаха ТТ600 , Ямаха Тенере 660 , Кавазаки KLX 650 , които съм притежавал , както и доста други , които не са били мои собствени не са ми детонирали в ръцете /краката/.
Коментар