До: АВТОМАТИЧЕН СЪЕДИНИТЕЛ РЕКЛУСЕ
С това не мога да се съглася.
Сега не знам колко видове реклузи има и дали имат някакъв начин за реглаж и настройка на действието, но...!
Вчера цял следобяд въртях с ЦРФа на Чинела по Яхинесберг.
Там не е като да нема стръмни изкачвания.
Специално го тествах именно за старт от ниски обороти, почти без засилка, на големи наклони.
Е трябва да ви кажа, че си се изтрелва като тапа.
Няма чудене или приплъзване. Как му отвориш газта и директно поема още от ниски.
При АТВто може и да е било друго, но при точно тоя ЦРФ нямаше нужда от "чикии" - 2ра, 3та... поема и излита.
Едва ли това е удачно. При един начинаещ Реклуза ще създаде грешни и вредни навици за моториста.
При едно последващо качване на нормален мотор ще бере много ядове човека и ще трябва да се учи на ново да кара.
В заключение:
Реклуза е един незаменим помощник при някои ситуации.
При по-продължителни тегави изкачвания и карания в продължение на часове ще ти се разкатае играта от натоварване на лявата ръка от полусъединители. С реклуза забравяш.
А тази последна версия с възможността за изключване е върха на сладоледа.
Хубаво е човек да може да практикува каране с Реклуз и без...
Защото само с едното малко се отдалечава и губи тренинг от другото.
Вчера въртях обиколки с Реклуза, след това се метнах на един нормален и на втория скок при едно от изкачванията ми загасна
... липса на тренинг
П.П. С удоволствие бих си сложил на мотора новия Реклуз!
Първоначално публикуван от Tpunep
Преглед на мнение
Сега не знам колко видове реклузи има и дали имат някакъв начин за реглаж и настройка на действието, но...!
Вчера цял следобяд въртях с ЦРФа на Чинела по Яхинесберг.
Там не е като да нема стръмни изкачвания.
Специално го тествах именно за старт от ниски обороти, почти без засилка, на големи наклони.
Е трябва да ви кажа, че си се изтрелва като тапа.
Няма чудене или приплъзване. Как му отвориш газта и директно поема още от ниски.
При АТВто може и да е било друго, но при точно тоя ЦРФ нямаше нужда от "чикии" - 2ра, 3та... поема и излита.
мисля си че е направен само за начинаещи за да свикнат по бързо с машината
При едно последващо качване на нормален мотор ще бере много ядове човека и ще трябва да се учи на ново да кара.
В заключение:
Реклуза е един незаменим помощник при някои ситуации.
При по-продължителни тегави изкачвания и карания в продължение на часове ще ти се разкатае играта от натоварване на лявата ръка от полусъединители. С реклуза забравяш.
А тази последна версия с възможността за изключване е върха на сладоледа.
Хубаво е човек да може да практикува каране с Реклуз и без...
Защото само с едното малко се отдалечава и губи тренинг от другото.
Вчера въртях обиколки с Реклуза, след това се метнах на един нормален и на втория скок при едно от изкачванията ми загасна

П.П. С удоволствие бих си сложил на мотора новия Реклуз!
Коментар