Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Графики...

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Графики...

Значи искам да покажа новия график кит за хонда црф 450р

Ето първо излгеждащ нормално:
    http://pics.data.bg/categories/1/%d0...d0%b8%d0%b5012

И сега след магията:
    1. http://pics.data.bg/categories/1/%d0...a037d/dsc02649

2. http://pics.data.bg/categories/1/%d0...cfa1a/dsc02650

3. http://pics.data.bg/categories/1/%d0...be214/dsc02651

Дано ви хареса аз лично съм му фен ,защото буквално променя цялата визия на мотора!

Може да задавате въпроси относно кита
    [B]Honda 450R
    Kawasaki 450R -продава се!
    Range Rover Sport 2.7 stormer ;)[/B]

До: Graphic Kit

На мен лично този вид кит за всички типове мотори е най-якия, уникален е ! А срещу каква сума се сдоби с него?
    Обичам всички блондинки..... и брюнетки :shock:
    [B]Yamaha YZ-F 250 2004[/B] THE BEST !!!

Коментар

много яко изглежда, браво на магиЬосника
      Последно редактирано от Жоро Донечки; 28-09-09, 11:08. Причина: Ь
      ONLY 4x4

Коментар

130 евро общо заедно и с кожата за седалката,то всичко е 1 комплект!
        [B]Honda 450R
        Kawasaki 450R -продава се!
        Range Rover Sport 2.7 stormer ;)[/B]

Коментар

Страшен е верно. Има в Самоков едно момче с такъв и още тогава ми хвана окото.
          Хубаво е и , че за разлика от моя няма нужда да сменяш корите, а си ги лепваш върху червените.

Иначе ето този КТМ е с лепенки правени по поръчка в Дупница.
          Мисля, че някъде към 200-300лв. излизат, но можеш по скайпа да си кажеш
          къде какво искаш да ти сложи и после ти ги праща:

Трябва да питам за точните координати.
          А такъв кит като на колегата с трайбъл черепите и още някякви видях в магазина на края на канала...имаше и за Ямаха и Монстер за Кава.

Коментар

До: Графики...

Колеги, взех си графики сега ако може някой да даде акъл как се лепят, че не съм запознат.
            Благодаря ви.

Коментар

Първоначално публикуван от bradov Преглед на мнение
              Колеги, взех си графики сега ако може някой да даде акъл как се лепят, че не съм запознат.
              Благодаря ви.
              Колега по добре напиши от къде си.Може поста ти да бъде прочетен от някой колега наблизо който може да ти покаже нагледно.От опит мога ти кажа, че не е толкова лесно колкото изглежда. Направо върви в някоя фирма занимаваща се с реклама да ти ги залепят за 10лв. Ако опиташ сам може да ги купуваш втори път.Сам прецени струва ли си.

Коментар

Първоначално публикуван от bradov Преглед на мнение
                Благодаря ви.
                Ами как се лепят,вземаш веро и си го разбиваш с вода в едно шише с просто казано пръскалка отгоре,пръскаш и пластмасата и новата лепенката докато я отлепяш бавно бавно/пръскай смело/ та после като я пльоснеш на плaстмасата да може да се плъзга и мести свободно,от там с един пистолет за горещ въздух понагряваш леко от разтояние и търкаш с памучна/хавлиена/ кърпа...не сме в Германия да си викаме човек да ни сменя крушката

Коментар

Да прав си и затова нищо не ни е като хората.Мястото задължително се обезмаслява после с друг препарат се маха обезмаслителя(върху него не лепне) намира се точното място а не горе-долу там.Стикера не се пипа откъм лепилото с пръсти а се нанася с с друго специално фолио и т.н.

Коментар

и аз си взех график кит но още не сам го сложил. на инструкциите пише първо с вода и сапун да се мине повърхността, а преди да нанесеш лепенката само вода!!! за резервоара даже и вода не трябва да се ползва...

Коментар

Първоначално публикуван от VESO4AR Преглед на мнение
                      Да прав си и затова нищо не ни е като хората.Мястото задължително се обезмаслява после с друг препарат се маха обезмаслителя(върху него не лепне) намира се точното място а не горе-долу там.Стикера не се пипа откъм лепилото с пръсти а се нанася с с друго специално фолио и т.н.
                      На хубавите лепенки лепилото е толкова силно,че тия точки отпадат,ест всеки ще почисти пластмасата и няма да лепи върхо калта,или пък да пипа лепенката от страната на лепилото....ако ще боядисвам нещо като железен резервоар тези стъпки може и да ги приложа,но за едни лепенки....в фирмите ги нареждат на друго фолио, защото те са от типа много парчета изрязани от различни цветове,налепени на едно фолио след като ги лепнат да кажем на витрина се появява общата картна,лепенките по моторите които имаме не са от този тип,те са рисувани и са еднопластови,от горе имат и слой ударо и противонадраскващо фолио,което е по дебело даже от основното...и така като му пуснеш един пистолет с горещ въздух,повярвай и кал да има пак ще хване яко,друг е въпроса че ще стане като релефна карта на България

Коментар

Аз мойте лепенки си ги лепих просто ей така без вода,сапун и всякакви други препарати.Лепенките бяха оригинални от КТМ и станаха супер.

Коментар

Супер китове ! Искам да дам един съвет за полагане на така да се каже покритие на лепенките. В Mr.Bricolage се продават едни силиконови листи, които вършат перфектна работа и забравяте думата ОДРАСКАНО
                          Сузуки Витара 1.6 8V
                          Nissan X-trail 2.2DI 2003 Michelin 4x4 215/80/16

Живеем не както искаме, а както можем !

Коментар

@juST
                            Може ли да кажеш откъде ги купи и как плати Благодаря.
                            Kawasaki KX250 2006 - TwoStroke ;]

Коментар

Първоначално публикуван от PYovchevski Преглед на мнение
                              @juST
                              Може ли да кажеш откъде ги купи и как плати Благодаря.
                              Колега, има много сайтове за къстъм графики в гугъл просто потърси, но са доста високи цените им.. Аз от такива сайтове си харесах графики, копирах ги и дадох да ми ги направят. Ето погледни тази тема и цените са доста по-ниски от сайтовете ...
                              http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...t=36701&page=3
                              Последно редактирано от viki terzieva; 10-02-10, 09:22.
                              Чуквам първа, чуквам втора, а на трета палиме мотора: http://bit.ly/1Y4WCAk

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X