Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Стойка за крос, как?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Стойка за крос, как?

Искам да попитам знаете ли някъде около София някой дето може да направи ето такава стойка на почти същия мотор?

До: Стойка за крос,как?

Не знам кой може да ти направи от София, но знам как може ти да си направиш.Ето виж как изглеждат разни "оригинални" който се продават за едни 100$, който според мен са неоправдано много за такова нещо, но това си е мое мнение.

Като единствен минус се сещам само за теглото ако се решиш сам да си правиш.Но се продават разни по-леки тръби от разни сплави, не ги разбирам, нека друг каже.

Доколкото виждам точно тази която съм показал се захваща на шарнира с тази "правоъгълна" скоба, но ако имаш удобно място по мотора може да си натъкмиш както искаш.

Успех!
    Иван Маринов
    Suzuki RMX 250 '92 - sold / Yamaha XTZ 750 Super Tenere '91 - sold / KTM EXC 250 2t '06 - sold
    ЕНДУРО ВАРНА

Коментар

Koлега не си заслужава да даваш толко пари за стойка която някой майстор ще ти я направи за 30-40лв. Един приятел си направи за КТМ-а от тръба неръждавеика и малка планка завари на рамката и готово за около 20лв. всичко му излезе. Успех
      0878424143
      0887424150

Коментар

Ванко , това Кавазаки да ти е познато

Утре ще му направя снимка точно как е хваната стойката. До колкото си спомням си се хваща на фабрична планка от самата рамка.
        Най-добре е да се импровизира, такива готови универсални стойки са над 150лв (по едно време бях си търсил за КТМ и като чух за цената ....)
        Имаше една тема за стойка за КТМ, виж там може да ти дойде идея
        Kawasaki 125KX 1991 -> KTM 520 EXC 2001 -> КТМ 525 SX + SM 2005 -> KTM 200 EXC 2007

Коментар

До: Стойка за крос, как?

Намини към Банкя и ще я издялкаме.
          0888932647

Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник".

Коментар

Чефчо, че ми е познато, познато ми е, ама то не беше ли КДХ, пък без маска да беше само или се бъркам.Един вид да си е ендуро и за това да си има стойка.

А иначе направата на такава универсална стойка не е кой знае колко сложна според мен.Не че ще тръгна да се занимавам да си правя, макар че сигурно е досадно търсенето на дървета по големите поляни.

Жоро Нешев ще се справи повече от отлично според мен.Пък и готин гараж има.
            Иван Маринов
            Suzuki RMX 250 '92 - sold / Yamaha XTZ 750 Super Tenere '91 - sold / KTM EXC 250 2t '06 - sold
            ЕНДУРО ВАРНА

Коментар

ААА точно тоя си е,той си е KDX ама са му свалени фарове,мигачи и т.н (аз лично разкарах ел.инсталацията че бяха много кабели) и сега прилича на КХ но по душа си е ендуро
              http://4ef4o.snimka.bg/motorcycles/ignatievo.274764

По-късно ще му нащракам стойката и кача снимки

а ето и темата за пачия крак на КТМ:
              http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=57068
              Kawasaki 125KX 1991 -> KTM 520 EXC 2001 -> КТМ 525 SX + SM 2005 -> KTM 200 EXC 2007

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро Нешев Преглед на мнение
                Дай скайп да се разберем...моя е golf.rider

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро Нешев Преглед на мнение
                  ....и я изделкахме

Перфектна стойка за чист крос
                  Жорката направи и 2 стойки за двигателя,защото старите(счупени) бяха от алуминий
                  Не очаквах да се справи някой някога толкова добре,но е факт
                  Само ще ви кажа,че май няма какво да му се опъне на Жорката
                  Голям изобретател

Коментар

Благодаря ти за четките колега нямаше нужда. Задачката ти беше от сравнително простите. Радвам се , че си доволен.
                    0888932647

Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник".

Коментар

Може ли по подробни и от близко снимки на самото захващане за мотора ?

Коментар

casamica, копирай си поста тук: http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=67435 , човека заслужава.

Коментар

Първоначално публикуван от garkoff Преглед на мнение
                          Може ли по подробни и от близко снимки на самото захващане за мотора ?

Елементарна заварка с МИГ колега - всичко останало отпадна.
                          0888932647

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                          X