Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Добро ли е маслото Bel Ray ???

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Добро ли е маслото Bel Ray ???

Интересува ме маслото Bel Ray заслужава ли си или е превалено от Edi motors ???

До: Добро ли е маслото Bel Ray ???

"Заслужава ли си" кое - парите, хвалбите ?
    Не знам на какви пари е там, но по качества е много добро масло. Една от няколкото фирми работеща сериозно в мотоциклетната област.
    Издъних се на Тюринг теста

Коментар

А кое масло е лошо?
      К. Кулев

Коментар

Да точно това ме инрересуваше защото днеска отидох до Еди да попитам за стоманени клапани и се сетих че маслото ми е на свършване и попих кое е наи-доброто масло за CRF 250 R защтото го купих преди 1 сед. и незнам с какво масло да го карам ,сички ми хвалеха Motul ама исках да опитам нещо ново и си зех 4л. Bel Ray масло 20W50 пулусинтетика и антифриз.Но като видях че цената му за 4л. е 80 лв а на Motul e над 100 и нешто се осамних дали си струва ,за това и направих тая тема .

Коментар

Полусинтетика не става

Коментар

Що да не става. Става си идеално ако е фирмена. Така и така се сменя често.
            Само че не знам по-горе дали сравняваме мотул синтетика с белрей полусинтетика, когато говорим за цени.
            Издъних се на Тюринг теста

Коментар

И въобще цената в България е субективен фактор.

Незнам защо си вадите изводи от цената за качеството на стоката?!
              В България това все още не е обективно.

Коментар

Маслото е с гарантирано качество както и останалите продукти на фирмата MOTO WASH-за измиване на двигатели и антифриза MOTO COOL са много добри

Коментар

за мен това масло за момента е най-добро за крос и ендуро мотори

Коментар

Най-добрите и евтини масла са тези,които купуваме от производителите с собствени рафинерии,а не фирмите препродаващи маслата на двойна-тройна цена.. Аз съм с двете ръце за TOTAL попринцип,но в случея се дискутира BelRay,много нашумя това масло унас,доста хора го хвалят - аз несъм го пробвал,но чувам само хубави отзиви,съответно - взимайте!

Коментар

Първоначално публикуван от moto_kawasaki_cross
                      спорет мене АМС ОИЛ за сега е най-добро
                      Как го сравняваш с другите масла,цена,качество ?

Коментар

Сравнението е лесно като отвориш двигателя и погледнеш частите в какво състояние са ти и веднага може да се разбере.Това се отнася за мотор които се подържа добре !!!

Коментар

Първоначално публикуван от K20ILIEV Преглед на мнение
                          за мен това масло за момента е най-добро за крос и ендуро мотори
                          Ще ви помоля да не давате оценки за продуктите без да имате база за оценка и сравнение !!!
                          Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

Първоначално публикуван от K20ILIEV Преглед на мнение
                            Сравнението е лесно като отвориш двигателя и погледнеш частите в какво състояние са ти и веднага може да се разбере.Това се отнася за мотор които се подържа добре !!!
                            Значи след колко време да го отворим мотора, след смяната или след един резервоар или след 1 месец, 6 месеца, година. Това уточни?

Коментар

двама познати караха лятото с BEL RAY и моторите пропушихас МОТУЛ никакви ядове
                              Последно редактирано от Х.Христов; 24-11-09, 12:29.
                              Honda CRE 250
                              Nissan Patrol GR

Botevgrad Racing Team

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X