Интересува ме маслото Bel Ray заслужава ли си или е превалено от Edi motors ???
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Добро ли е маслото Bel Ray ???
Свий
X
-
До: Добро ли е маслото Bel Ray ???
Да точно това ме инрересуваше защото днеска отидох до Еди да попитам за стоманени клапани и се сетих че маслото ми е на свършване и попих кое е наи-доброто масло за CRF 250 R защтото го купих преди 1 сед. и незнам с какво масло да го карам ,сички ми хвалеха Motul ама исках да опитам нещо ново и си зех 4л. Bel Ray масло 20W50 пулусинтетика и антифриз.Но като видях че цената му за 4л. е 80 лв а на Motul e над 100 и нешто се осамних дали си струва ,за това и направих тая тема .
Коментар
-
Що да не става. Става си идеално ако е фирмена. Така и така се сменя често.
Само че не знам по-горе дали сравняваме мотул синтетика с белрей полусинтетика, когато говорим за цени.Издъних се на Тюринг теста
Коментар
-
Най-добрите и евтини масла са тези,които купуваме от производителите с собствени рафинерии,а не фирмите препродаващи маслата на двойна-тройна цена.. Аз съм с двете ръце за TOTAL попринцип,но в случея се дискутира BelRay,много нашумя това масло унас,доста хора го хвалят - аз несъм го пробвал,но чувам само хубави отзиви,съответно - взимайте!
Коментар
-
Първоначално публикуван от K20ILIEV Преглед на мнениеза мен това масло за момента е най-добро за крос и ендуро моториHusqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09
Коментар
-
Първоначално публикуван от K20ILIEV Преглед на мнениеСравнението е лесно като отвориш двигателя и погледнеш частите в какво състояние са ти и веднага може да се разбере.Това се отнася за мотор които се подържа добре !!!
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар