Най сетне намерих по евтино решение за почти всички кросови мотори. Цената за YZ и CR е около 640лв, което включва фар, генератор и регулатор, без стоп и габарит. За кросовите ктм-и е +150лв, но е 200W! Инсталацията е с 12V променлив ток. Ако искате прав ток с цел да се върже примерно GPS и малко акумулаторче, което да се зарежда е + 50лв (без акумулаторчето, което става от алармена система).
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Фар на кросов мотор
Свий
X
-
75W свети перфектно! Моят мотор е с крушка 55W.
колкото е по силен генератора, толкова по добре свети фара на свободни обороти. Като дадеш газ, всички светат яко!
Фарът на XR600 примерно е 30W и пак свети горе-долу добре.
Проблеми с водата няма никакви, защото комплектът идва с нова "звезда" или статор (който както му вика), който е вътре в двигателя под левият капак на блока.
Коментар
-
Първоначално публикуван от mitkovа кита включва ли и ново капаче на запалването
и оригиналния маховик ли се използва или се слага друг по голям
Коментар
-
Re: Фар на Кросов Мотор ?
ЕТО ТАЗИ ФИРМА ПРОИЗВЕЖДА ТАКИВА МАГНЕТИ
МЕЖДУ 150 И 200$ СА
http://www.electrosport.com/
ОСВЕН ТОВА ТРЯБВА И РЕГУЛАТОР НА 12В КОЙТО Е ОКОЛО 15$Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09
Коментар
-
Слагане на фар и стоп на YZ 400 F
От известно време на сам се замислям за регистрация на моя мотор , но единственият начин е той да има поне Фар и Стоп . Тук в Сливница няколко човека оглеждаха мотора и ми казаха, че от двигателя излизат 6 жички и че няма да е проблем да се вземат от тях ток за фар и стоп . Вярно ли е това и да рискувам ли да принасям резачките. Според мен има и куб други работи, който трябва да се променят бях чул нещо за магнет от ВР , тежести и тн .
Благодаря ви предварителноПоследно редактирано от Тануцо; 20-08-09, 01:40.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар