Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Допълнителни два странични резервоара

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Допълнителни два странични резервоара

Веднъж гледах по дискавъри как подготвяха едно бмв за Париш-Дакар, предаването мисля че беше RaceToDakar, та се питам дали някаде в милата ни родина не се правят допълнителни резервоари на мястото на предните спойлери на еднуро. За предпочитане пласмасови!
    В този свят се живее и умира само по веднъж - очаквам и за двете поне номинаций за "Оскар"
    Варна, Сузуки ДР650РС

До: Допълнителни два странични резервоара

Продават се като аксесоар, но искат май и работа по мотора. Иначе пластмасови не съм виждал - или стандартни, или алуминий.

Коментар

Аз пък съм виждал. Но не съм виждал други, освен пластмасови.
      Ей сега ше изровя линка.
      А, да и не се продават в България, то тук освен хлаб и ракия, друго не се продава, няма пазар.
      http://parts.motorcycle-superstore.c...k-acerbis.html
      Имаше една европейска фирма, която произвеждаше и продаваше всякакви резервоари - големи на мястото на оригиналния, странични, на мястото на спойлерите...но съм затрил линка.

Коментар

Става въпрос за BMW F 650 GS...

Коментар

Благодаря мн Ванка за сайта но моя модел го няма там както и дае и без това не в БГ а пък съм само на 17.. някъде тука из селата ако имаше някои..! размечтах се . А за г-н никой просто без коментар отново директен в конкретизацията. Моят е сузуки др200 но е малко по-такава серия и не се надявам на общоприето за модела затова питам за ноякой на място да го измисли щот сега съм само с 11л а искам да е поне 30-35-40+ ако може.
          В този свят се живее и умира само по веднъж - очаквам и за двете поне номинаций за "Оскар"
          Варна, Сузуки ДР650РС

Коментар

Е вече взех да се обърквам с толкова много нови участници... Извинявай но явно те бъркам с някой... Във всеки случай - ако не ме лъже паммета май нещо подобно (F 650 GS) се беше засили да купуваш? За Suzuki DR pезервоар не съм виждал - признавам си, но защо ти е да си накачулваш лекото моторче с тия гири? Ще стане, като трактор.
            Последно редактирано от господин никой; 26-11-08, 06:18. Причина: Смислова корекция...

Коментар

Първоначално публикуван от господин никой Преглед на мнение
              Ще стане, като трактор.
              За БМВ не съм имал мерак просто ми доиде идея от предаването. А за кг проблеми няма понеже аз не съм чак толкова кален че да пречат. А и без това съм тракторист няма да усетя разликата.
              Варна, Сузуки ДР650РС

Коментар

_-McCoy-_ такива работи на колта няма да ти трябват повярвай. Найстина няма смисъл да му слагаш излишни тежести на тоя така или иначе слаб двигател. Пък аз мисля също така, че си е достатъчно икономичен и не му е нужно
                [FONT=Arial Black][SIZE=4][COLOR=Red]ЕНДУРО ВАРНА[/COLOR][/SIZE][/FONT]

Коментар

Първоначално публикуван от lancerpor Преглед на мнение
                  _-McCoy-_ такива работи на колта няма да ти трябват повярвай. Найстина няма смисъл да му слагаш излишни тежести на тоя така или иначе слаб двигател. Пък аз мисля също така, че си е достатъчно икономичен и не му е нужно
                  Стельо за общо приет разход съм съгласен с теб но аз, поне знаеш, като тръгна от Варна и спирам в Силистра или + а на мен не ми пречат кг понеже не се мятам по цял ден в гората, се пак голям граифер имам, не ми е тъй дошло защото сега с 11 литра секи ден съм до бензиностанцията и всеки пък до капачката, все пак ако е добро времето 1-2 хил на седмица не ми мърдат.. поне 20-30 да стане няма да е пр за мен лично и моето каране.
                  Варна, Сузуки ДР650РС

Коментар

А щом пътуваш много не си ми се замислял за смяна на мотора.Все пак тея Колтове не ми се струват да са най-удачния избор.Така или иначе резервоарите дори да имаше за твоя модел щяха да са си пак скъпички.
                    Иван Маринов
                    Suzuki RMX 250 '92 - sold / Yamaha XTZ 750 Super Tenere '91 - sold / KTM EXC 250 2t '06 - sold
                    ЕНДУРО ВАРНА

Коментар

Колега, ти ме разби.
                      С 200 куб. машина по 1-2000 км на седмица
                      Ти слизаш ли въобще от мотора.
                      А и ако наистина е Скуут, направо кандидатствай за рекламно лице на китайчетата.
                      Виж някой по-голям мотор, за да пътуваш по-удобно.
                      Аз вече си продадох СуперТенерето, но мой приятел си го продава, кажи ще те свържа. И резервоара му е 26л.

Коментар

Ванка, човекът казва, че моторчето му е Сузуки ДР 200 цц..

Това оправдава темата, че сузукитата били много чупливи..
                        Димитър Тенев

Коментар

Извинявам се за спама
                          BikerBoyy ама Стелко (lancerpor) казва, че машината му е Колт от което си вадя извод, че се познават двамата със собственика на "ДРа" който пък в друг свой пост малко по нагоре споменава, че машината му е "сузуки др200 но е малко по-такава серия" което също ме навежда на мисълта, че може би е Скуут Колт (доколкото знам те са по лиценз на Сузуки ала бала и т.н.)

А че Сузуки са били трошливи ... неее, просто някой притежатели на такива машини обичаме да си ги поддържаме и глезим.Всичко е навързано в подръжката на настоящия и предишните собственици.

П.П.Аиде надявам се скоро да покараме, само да си го сглобя мотора най-накрая.Да заформим едно 2т пътешествие до Калиакра примерно (с главен елемент Рали).
                          Иван Маринов
                          Suzuki RMX 250 '92 - sold / Yamaha XTZ 750 Super Tenere '91 - sold / KTM EXC 250 2t '06 - sold
                          ЕНДУРО ВАРНА

Коментар

С удоволствие ще направим каране, само малко да ми се поорави крака, че.. не че сега не карам, но сега е само за раздвижване..

Иначе не ги разбирам тея Скуут-ове и там разните им разновидности.. Но ако е така, това си е голяма реклама на китайлъците.

П.П. Сори..
                            Димитър Тенев

Коментар

С П А М...

Бе то и прадядо ми си кара 50 кубиковото балканче... може би над 20 години, но не е едно и също...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X