Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Надписи по седалка

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Надписи по седалка

Колеги, вижте ето този линк:
    http://w3.bikepics.com/pics/2008%5C0...69615-full.jpg
    Питането ми е следното:
    Някой има ли представа дали на обикновенна, претапицирана седалка съществува начин да се постигне този ефект, като на седалката от снимката. С фолио ми се струва абсурдно, защото още при първото каране ще е долу. За боя мнението ми е същото. Също така тези надписи и други елементи върху естествена или изкуствена кожа са? Някой ако е гледал или има такава драскана седалка, нека сподели за какъв материал и направа става дума според него.
    Благодаря!

До: Надписи по седалка

Кожата за седалката се продава заедно със лепенките,но за технологията не знам нищо.
    [IMG]http://store.picbg.net/pubpic/B2/4C/dd3f0e843d6fb24c.gif[/IMG]

Коментар

Значи все пак е някакъв вид фолио.

Коментар

Не е ли просто оцветена кожата на седалката там.Поне на моят мотор си е така.Синя седалка и с черно написано Сузуки.
        Иван Маринов
        Suzuki RMX 250 '92 - sold / Yamaha XTZ 750 Super Tenere '91 - sold / KTM EXC 250 2t '06 - sold
        ЕНДУРО ВАРНА

Коментар

Ще ти се .... Надписа ти сузуки е написан с бяло Иначе това не е точно фолио. До колкото знам си е просто боядисана кожа и отгоре има някакво покритие да блести така.
          [FONT=Arial Black][SIZE=4][COLOR=Red]ЕНДУРО ВАРНА[/COLOR][/SIZE][/FONT]

Коментар

Виж за боя и лаково покритие не се бях сетил. Браво на детето. Имаш една биричка като се видим . Сега обаче идва въпроса каква боя ще контрастира добре върху черна, естествена кожа?

Коментар

Прави се с аерограф ,и боя предимно на "креатекс",и се лакира,
              със специален лак.
              http://img247.imageshack.us/my.php?image=atb2du9.jpg
              Има студия в София, които го правят.

Коментар

София бая далеко ми идва. Можеш ли да поразкриеш малко повече тайната на технологията, защото имам приятелка художничка, която умело борави с аерографа.

Коментар

Абе Чефо това е мотор за гората, като толкова искаш претапицирай седялката с нова кожа и толкова...още малко както е тръгнало да му направим резервоара на цветчета а, ще кажеш няма да се пада и да се дере и да е вечно кален...няма смисъл от подобни старания според мен поне

Коментар

Аз ще я претапицирам така или иначе, но ми се искаше да продължа шарката от новия стикер за резервоара към седалката. Харесва ми как стои просто.

п.п.
                    резервоара на маргаритки и теменужки уодма

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X