Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Седалките които тапицира и прави Димитър NEWS вече и PANTS

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Седалките които тапицира и прави Димитър NEWS вече и PANTS

момчета димитър вече няколко седалки прави но последните две ги снимах и реших да го похваля
    освен че добре ги прави не взима и никак много пари а дава и мноооооого дълга гаранция

това му е последното творение
    седалка за кдх са на оберстурнбанфюрера от форума

както виждате използвал е два различни материала с цел да не се хлъзга

а това е пак от него правена тази седалка
    нарочно поръчана да е така направена че хлъзгането да е минимално

някой ако има проблем направо да пише на лс на димитър или мен и да я праща по спиди

За седалката мога само да кажа, че на живо стои по-добре от на снимка. Като си боядисам рамката ще добавя снимка.

Коментар

Първоначално публикуван от Obersturmbahnfuehrer
      За седалката мога само да кажа, че на живо стои по-добре от на снимка. Като си боядисам рамката ще добавя снимка.
      Колко му трябва на човек да е щастлив? Една добра дума за направената седалка примерно

Номера със шкурката съм го мислил съвсем сериозно. Не точно да се слага на седалката. Пробвах да направя грапава кожа като ползвам шкурка и ютия ама не става Залепва.
      2010 CRF 250 R

Коментар

Първоначално публикуван от Димитър
        Колко му трябва на човек да е щастлив? Една добра дума за направената седалка примерно
        Сега да не забравиш да ни събереш и да спретнеш "малък" банкет за 50 човека по случай хвалбите!
        Не се бъзикам, харесва ми изработката
        Ендурото и сексът не са шега работа !
        -------------
        Животът се измерва с броят на издишванията !

http://sixdayscrazyjob.com
        http://crazy-job.com

Коментар

2010 CRF 250 R

Коментар

Седалките са ти направо невероятни Дали можеш да ги правиш от два цвята примерно както е на honda xr черна и червена

Коментар

Първоначално публикуван от Димитър
              При моторите е важно да има умерено сцепление между задника и седалката, така че хем да се движиш назад-напред и хем да "залепваш" когато се наложи. Примерно когато се катери нагорнище.
              Което прави спортната(скъпа) седалка толкова готина екстра.Който не е сядал на истинска седалка едва ли ще разбере разликата.
              К. Кулев

Коментар

Първоначално публикуван от Баци
                Дали можеш да ги правиш от два цвята примерно както е на honda xr черна и червена
                Може.

Кожата която ползвам е такава каквато мога да намеря в магазините. Подбирам нещо подходящо и газ с ножиците и шевната машина

Ако намеря някъде материал който е като на седалките SDG примерно, ще бъде супер, но такива неща малко хора използват. По принцип материала трябва да може да се шие, да е еластичен, да е устойчив на изтриване и да не е много дебел.

Спортните седалки всъщност са стандартната седалка със сменена кожа. Някои им сменят и дунапрена, но това е по-скоро изключение.
                То и фабричните седалки са спортни, но на старите модели кожата им е по-гладка. Новите май вече ги правят с грапава кожа.
                2010 CRF 250 R

Коментар

Сигурно няма да ми повярвате но със "специална" седалка карането е съвсем друго
                  мотора се контролира много по лесно и с по малко усилия
                  на едно ендуро по екстремно което е с продължителност 2 часа например само от това че си с такава седалка можеш да си подобриш времето с поне 5-10 минути или поне няма да си толкова изморен накрая няма да ми повярвате на това дето ви разпраям...ама тва си е ваш проблем

Коментар

Митков, преувеличаваш ;-)

То и в автомобилните седалки няма разлика. На рали спокойно можеш да караш с фабрична седалка от Лада, гланцирана от времето. При моторите сигурно не е по-различно. Затова, не ти вярвам...

Коментар

при моторите положението на тялото е критично важно
                      докъто аз едно време съм карал на дядо москвича и седнал на една щайга
                      специално на буховското състезание и на сопотското това да имаш такава седалка е много важно
                      аз по принцип повечето време карам прав
                      рядко сядам но има места където е много важно да имаш такава седалка
                      фенера на сопот например и долината на смъртта ако не бях със SDG седалка щяха да ме затруднят доста повече
                      а пък с някоя супер хлъзгава седалка ВЪОБЩЕ не може да се кара
                      кдх са като го взех беше с такава -като му дадеш газ и ако си седнал направо можеше да се изпързаляш през задния калник
                      да не говорим че въобще не можеше да го натиснеш да тръгне по траекторията която искаш един баир който иначе го качвам много лесно с тая суперизлъзганата един два пъти едвам го качих

Коментар

Стига, бе! Не схвана ли майтапа? Автомобилна седалка без добри странични подпори и моторджийска, която те кара да се държиш за кормилото не стават за по-спортни изпълнения.

Коментар

Първоначално публикуван от Obersturmbahnfuehrer
                          Стига, бе! Не схвана ли майтапа? Автомобилна седалка без добри странични подпори и моторджийска, която те кара да се държиш за кормилото не стават за по-спортни изпълнения.
                          Само как се върза Митков
                          2010 CRF 250 R

Коментар

МОМЧЕТА димитър не само че седалки прави ами и като видя на тройй лий какъв панталон бях харесал който е 150 долара взе та уши два и за нас за мене един и за него
                            панталоните са супер със много здрав специален конез няколко вида плат включително еластичен на колената и за вентилация
                            могат да се носят над ботуша и стават и за каране на мотор плата е много як а на най критичните места е с още по як двоен и троен
                            има 4 джоба двата със цип с много яка форма са и двата
                            никой не може да ми повярва че не са купени панталоните а ги е ушил димитър

джобовете отстрани са с цип

перфектно пасва за над ботуша

става и за разходки през свободното време

става и за ходене по центъра ето даже сега съм с него на работа
                            освен това димитър ми го даде подарък въпреки че вложи цяла седмица труд през свободното си време
                            така че не мога да не кажа поне едно "БЛАГОДАРЯ"
                            Последно редактирано от mitkov; 04-09-07, 21:39.

Коментар

Намери откъде да вземам хубави материали ........ и ми гледай сеира
                              2010 CRF 250 R

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X