Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Осветителна система.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Осветителна система.

Става дума за осветителната система на XR 250. Днес след една разходка фара си изгасна и след час-два светна само за момент. След това забелязох, че не свети и стопа (забравих да проверя дали свети когато се натисне спирачка). Когато включа фара ми светва таблото, а когато включа на дълги ми светва и индикатора "high beam". След като светва цялото табло и индикатора, евентуален проблем с ключа за светлините го изключваме. Чудя се от какво може да е проблема, защото ми е много неприятно да карам без фар, че и без стоп.

До: Осветителна система.

Стопа ти, НЕ работеше когато натискаше спирачка.Аз гледах.
    Иван Маринов
    Suzuki RMX 250 '92 - sold / Yamaha XTZ 750 Super Tenere '91 - sold / KTM EXC 250 2t '06 - sold
    ЕНДУРО ВАРНА

Коментар

Погледна ли буксата за крушката да не се е измъкнала?
      моя съвет е почни да гледаш с пробна лампа първо дали има ток до крушката и почваш на обратно да гледаш къде отиват кабелите и мериш по буксите,релето (като го намериш).Това са неща,които трябва да се проследяват и се съмнявам да могат да ти помогнат на сляпо.Преди време на мен ми беше изгорял бушон за фаровете,който съвсем случайно го намерих под седалката и хората го бяха измислили и сложили до него резервен.Успех
      [URL="http://slackpack.net/?q=node/388"]
      [/URL]

Коментар

Съмнява ме да има бушони моето. Днес ще мръдна да го поразгледам по-обстойно с прибори. Той VaHk0_ има такъв проблем със системата и дано се окаже еднаква повредата, за да не ровим много. Не споменах, че мотора по принцип си няма акумулатор. При него също няма и това още повече оеднаквява проблемите. Буксата на крушката ме съмнява да е, защото, както казах не свети и задната светлина, нито на габарит, нито на стоп сигнал. Проблема ми е, че нямам пробна лампа, но в краен случай ще си направя, ако не ще се мъча с мултицета.

Коментар

Отзад ти е изгоряла крушката 100 процента съм сигура, като беше в нас мотора стопа му изгоря! Но фара си светеше...а ти въобще провери ли крушките?

Коментар

Еее, защо не каза като го взех, че няма стоп. Вобще нямаше да се главоболя да му търся проблемите сега. Ще купя нови крушки да видим какво ще стане.

Коментар

Е то от крушките се почва бе жичкаджия, стопа си е така от както го взех от теб, не е светил при мен, явно при онзи удар е изгоряла крушката. А фара си светеше безпроблемно, най вероятно и неговата крушка е сдала багажа.

Коментар

Реших, че няма да е от крушките с това несветене на фар, стоп сигнал, и заден габарит. Аз не знаех, че от преди не светеше стопа... нема как да си го видя

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X