Става дума за осветителната система на XR 250. Днес след една разходка фара си изгасна и след час-два светна само за момент. След това забелязох, че не свети и стопа (забравих да проверя дали свети когато се натисне спирачка). Когато включа фара ми светва таблото, а когато включа на дълги ми светва и индикатора "high beam". След като светва цялото табло и индикатора, евентуален проблем с ключа за светлините го изключваме. Чудя се от какво може да е проблема, защото ми е много неприятно да карам без фар, че и без стоп.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Осветителна система.
Свий
X
-
До: Осветителна система.
Погледна ли буксата за крушката да не се е измъкнала?
моя съвет е почни да гледаш с пробна лампа първо дали има ток до крушката и почваш на обратно да гледаш къде отиват кабелите и мериш по буксите,релето (като го намериш).Това са неща,които трябва да се проследяват и се съмнявам да могат да ти помогнат на сляпо.Преди време на мен ми беше изгорял бушон за фаровете,който съвсем случайно го намерих под седалката и хората го бяха измислили и сложили до него резервен.Успех[URL="http://slackpack.net/?q=node/388"]
[/URL]
Коментар
-
До: Осветителна система.
Съмнява ме да има бушони моето. Днес ще мръдна да го поразгледам по-обстойно с прибори. Той VaHk0_ има такъв проблем със системата и дано се окаже еднаква повредата, за да не ровим много. Не споменах, че мотора по принцип си няма акумулатор. При него също няма и това още повече оеднаквява проблемите. Буксата на крушката ме съмнява да е, защото, както казах не свети и задната светлина, нито на габарит, нито на стоп сигнал. Проблема ми е, че нямам пробна лампа, но в краен случай ще си направя, ако не ще се мъча с мултицета.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар