Някой може ли да препоръча добър майстор на инжекционни мотоциклети?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Къде има добър майстор на инжекционни мотори?
Свий
X
-
До: Къде има добър майстор на инжекционни мотори?
Опитай на Дружба 2 в Unitrade, на двигателите по които са специализирани, VW и audi, са добри. Чувал съм, че и в Горна Баня, в същита организация имат добри сервизни инженери.
Ако решиш внимавай с цените им.Колкото е по-добър джипа, толкова по-далеко ходиш за трактор и попадаш на по-пиян тракторист
Коментар
-
Сори...трябваше да се досетя, но като чуя мотор си представям агрегат под капака.
Не знам дали е проработило, но при изграждане мотополигона краи Горна Росица, имаше идея да се ползват фирменните сервизи за диагностика и консултация от граждани.Колкото е по-добър джипа, толкова по-далеко ходиш за трактор и попадаш на по-пиян тракторист
Коментар
-
Според мен специалист който си разбира от работата ще разбере и мотора.
Има такива които само гледат диагностиката на компютъра и викат всичко е ОК ама то не е ОК и дотам.
При нас знам за един пич който какви ли не проблеми е разгадавал по колите, мотора надали е по различен.Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09
Коментар
-
До: Къде има добър майстор на инжекционни мотоциклети?
Първоначално публикуван от tatkobarba Преглед на мнениеНякой може ли да препоръча добър майстор на инжекционни мотоциклети?LZ1RED
Коментар
-
Коментар
-
Първоначално публикуван от mitkov Преглед на мнение..айдее почна се..боя се че с тия новите инжекзионни мотори дето навлизат особенно при кросаците..ремонтите точно така ще се извършват-сменяш с ново
..и се оправя... евентуално
досега няколко майстори са го гледали и или вдигат рамене, или "дайте да сменим това" и резултат - същия.
Проблемът е, че в някакъв момент почва да глъхне и придърпва при средни обороти и средно подаване на газ.
Компютъра не дава никакви грешки.Път без препятствия обикновено не води до никъде.
Коментар
-
Първоначално публикуван от tatkobarba Преглед на мнениеПроблемът е, че в някакъв момент почва да глъхне и придърпва при средни обороти и средно подаване на газ.
Компютъра не дава никакви грешки.
би трябвало да има букса за тестер... знаеш ли дали има и дали са го закачали за да се види как работи компа...LZ1RED
Коментар
-
Дали в представителството имат тестер - не знам (така и не разбрах имат ли сервиз там)
По последни данни - проблема може би е локализиран. Просто модела за 2004-та за САЩ е бил с фабричен дефект на TPS (Throttle Position Sensor) и са били извикани за подмяна. Вероятно тази бройка е пропуснала смяната.
По телефона обаче от тукашната Ямаха са казали, че не поемат отговорност, понеже мотора не е закупен от тях. Скоро ще се разбере дали ще стане нещо или ще се купува нов сензор.Път без препятствия обикновено не води до никъде.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар