Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Антифриз ?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Антифриз ?

Къде видя да съм намесвал производителя. Просто смятам, че това което е налял не е деникол.

Коментар

Аз карам с антифриз Субару. Мирише на сироп за кашлица - веднага се разбира ако почне да хвърля

Коментар

Краси остави ти тая работа. Sub-Zero Water Cooler си го дават с точка на замръзване -28 градуса. Ако е купил истински, според мен не би трябвало да замръзне.

Възможно ли е фризерът да е някакъв див и да охлажда до по-ниски температури ?
        Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Първоначално публикуван от Goblin Преглед на мнение
          Възможно ли е фризерът да е някакъв див и да охлажда до по-ниски температури ?
          Не би трябвало, всички компресори за дълбоко замръзяване работят на -18 до -20 градуса...
          Случвало ми се е да се пре..е и да си изпусне малко от фреона и тогава работят на темперетура около -5
          Ама за по-ниска от -20 незнам дали има шанс да достигне

Коментар

Аз карам с Мотул Factory Line охлаждаща течност (червена).Двигателя определено се охлажда по добре.Но оставам с впечатлението че е много агресивна,защото ми протече водната помпа, без да има видимо износване на вала.Смених само семеринга и не стана.След това смених 2 семеринга,2 лагера+ вала и засега е ОК!

ПП: На Ямахата тази процедура я правих след 3 сезона каране
            offroad фен
            1983 XL500R ->1996 XR600R ->2004 WR450F ->2008 KLX450R ->2009 BETA 450RR Factory ->2009 KTM 990 Adventure + 2013 Husaberg FE450
            TOYOTA Hilux 3.0 D-4D

Коментар

BEL RAY MOTO COOL с работна температура -37/145

Коментар

Колеги как са разфасовките на антифриза??? Аз съм с Хонда ЦРМ 125 98г. нямам представа колко побира радиатора И колко парички е един нормален антифриз ?

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X