Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ХР400 Скорости

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• ХР400 Скорости

Здравейте колеги,
    Правя ремонт на двигателя на мотора заради едно тропане около коляновия вал на мотора, но се сблъсках и с друг проблем-две от зъбните колела на скоростите имат сериозен питинг по зъбите и ще трябва да се сменят. Позиции 7 и 8 на схемата по долу.
    Натиснете снимката за да я уголемите

Име:PIC.jpg
Прегледи:1
Размер:147.3 КБ
ID:6044061
    Натиснете снимката за да я уголемите

Име:geAR2.jpg
Прегледи:1
Размер:89.5 КБ
ID:6044063

Като гледам какви са цените на новите в Партзила (в Бултрако едва ли ще са по-евтини) изглежда ще се търсят на старо.
    Имате ли идеи от къде могат да се намерят посочените зъбни колела на старо. Дали са взаимозаменяеми с тези от друг модел на хонда.
    Всякакви предложения са добре дошли.
    Благодаря

От: ХР400 Скорости

Качи по подробни снимки.В момента имам отворени скорости на ХР 600 и на НХ650 и като гледам май нямат нищо общо с твойте .Поне ще можеш да ги изключиш от търсенето.

Коментар

Първоначално публикуван от iancho75 Преглед на мнение
      Качи по подробни снимки.В момента имам отворени скорости на ХР 600 и на НХ650 и като гледам май нямат нищо общо с твоите .Поне ще можеш да ги изключиш от търсенето.
      Благодаря. Като търся по парт номера излиза само ХР400 като модел. Възможно е да няма заместител от друг модел. ето още една снимка в по-едър план, но още не съм разглобил валовете.
      Прикачени файлове

Коментар

Тц,нищо общо с споменатите от мен модели.Успех в търсенето.

Коментар

Здравей колега, миналата седмица се ровичках в Продавалник и попаднах на комплект скорости за хр , но не мога да ги намеря сега. В ИБей намерих това http://www.ebay.com/itm/1998-HONDA-X...8db9fd&vxp=mtr

Коментар

Благодаря колега. И аз разгледах зъбаците от САЩ, но за съжаление са цели комплекти, тежат доста, докато доидат отива месец и се оскъпяват доста.

Коментар

Колеги помагайте. Зъбака позиция 8 по горе се намери но с позиция 7 удрям греда. Всякакви предложения са добре дошли.

Коментар

Части втора ръка за ХР400 се намират изключително трудно.Мотора не е много разпространен в България и не е любимец на моргаджиите(за разлика от ХР600 а и на повечето не им се разкомплектоват скорости. Замисли се сериозно за Бултрако-сезона чука на вратата.
                Това на снимката естествено не съм аз.Обикновено тия изпълнения ги правя без да искам!

"... ние ще направим това не защото е лесно , а защото е трудно! "
                Джон Кенеди

Коментар

Едното колело го намерих, а в бултрако ми обявиха цена от 425лв за другото. Ти как мислиш да продалжавам ли да мисля за бултрако? За тези пари ще взема цял комплект от щатите втора употреба. Ще потърся още малко и ако не намеря може да поръчам и само въпросното колело от САЩ. С доставката ще стъпи на 100$. Благодаря за включването все пак

Коментар

В бултрако са поръсени със светена вода против уроки и питинг никога не ги хваща .

Коментар

Първоначално публикуван от vld_ivanov Преглед на мнение
                      ...в бултрако ми обявиха цена от 425лв за другото...
                      ! Тия не познават парите , бе...Ами...успех!
                      ПП. Друг път тая информация я пиши на лични. Току що вдигна цените на втората употреба двойно.
                      Това на снимката естествено не съм аз.Обикновено тия изпълнения ги правя без да искам!

"... ние ще направим това не защото е лесно , а защото е трудно! "
                      Джон Кенеди

Коментар

Имам вариант за без пари ама ще пиша като стане

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                        X