Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Каде да отида за вдлъбнат резервоар?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Каде да отида за вдлъбнат резервоар?

Аз моят го изправих по същия начин със същия инструмен само че по нашия край му казваме "топуз" и не го заварях а го запоявах със голям поялник с калай. Запоява се на най-ниското място и се изчуква на вън без да се пробиват дупки и правят заварки ,което е противопоказно защото силното нагряване освен риска от БУМ унищожава вътрешното покритие на резервоара и започва да ръждясва.
    Стефан Дянков

Коментар

Първоначално публикуван от sl.daskalov Преглед на мнение
      То това хубаво Станиславе, ама аз откак го прочетох, питам и разпитвам, и такъв спрей втечнен азот не мога да намеря! Не че ми трябва за сега, ама ми се ще да ми се намира в гаража !
      В Люлинският Бриколаж има много богата гама от спрейове на MOTIP . Един от тях работи на този принцип , но не съм сигурен , че е течен азот. Струваше около 8-9лв.
      ПАНЧО

Коментар

Ама за какво всъщност производителя препоръчва този спрей?
        "Do not correct a fool, for he will hate you;
        Correct a wise man, for he will appreciate you."

Коментар

Картинката на флакона е разглобен колянов вал от 1цилиндров двигател. В спецификациите пише че се използва за разглобяване на горещи сглобки или силно клеясали такива.Охлажда до над т.е. под -60 градуса.
          ПАНЧО

Коментар

Звучи ми интересно! При пръв удобен случай ще си купя и ще го пробвам! И да не стане за изправяне на ламарини, ще стане за горещи сглобки!
            Благодаря за информацията!

Коментар

Ако на някой му трябва течен азот да ми пише, мисля че цената ще е доста под тази на спрея в Бриколаж.

Коментар

Е аз поне много бързо мога с един чук да превърна моя в "сериозен горски мотор" та да не ми се смееш . Ама тия с новите мотори, дето си ги купуват от магазина с пластмасови резервоари, кво ли ще правят?! Освен да вземат да ги надраскат, надраскат с един пирон та да не им се смееш и на тях !
                Няма нужда да драскат - каране му е майката
                Малко стана офтопик да ме прощавате
                2010 CRF 250 R

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро XR 600 Преглед на мнение
                  Ако на някой му трябва течен азот да ми пише, мисля че цената ще е доста под тази на спрея в Бриколаж.
                  За какви разфасовки и какъв вид опаковка става дума? В смисъл спрей ли е и удобно ли е за употреба както е показано на клиповете от Станислав?

Коментар

Първоначално публикуван от Димитър Преглед на мнение
                    Няма нужда да драскат - каране му е майката
                    Малко стана офтопик да ме прощавате
                    Просто ми се видя доста странно мнението че щом един мотор е за гората, непременно трябва да му се занемари външния вид! Аз например ако ще и най-дъртия и евтин мотор да си купя, пак бих се грижил за външния му вид! За мене мотора е другарче, което ми осигурява приятни изживявания та затова смятам че и аз съм длъжен да му осигурявам от време на време благинки!

Коментар

За какви разфасовки и какъв вид опаковка става дума? В смисъл спрей ли е и удобно ли е за употреба както е показано на клиповете от Станислав?
                      На Станислав клиповете не съм ги гледал и нямам представа за какво иде реч.
                      Ние го взимаме на едро със цистерна и го разхвърляме по дюарови съдове, който иска идва с един термос и си тръгва с течен азот. Това е, опаковката е обикновен термос, като се оставя леко отворен да не думне, но трябва да се има в предвид, че за около една седмица се изпарява и вътре няма да остане нищо. Просто взимаш и вършиш работата срочно.

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро XR 600 Преглед на мнение
                        На Станислав клиповете не съм ги гледал и нямам представа за какво иде реч.
                        Ние го взимаме на едро със цистерна и го разхвърляме по дюарови съдове, който иска идва с един термос и си тръгва с течен азот. Това е, опаковката е обикновен термос, като се оставя леко отворен да не думне, но трябва да се има в предвид, че за около една седмица се изпарява и вътре няма да остане нищо. Просто взимаш и вършиш работата срочно.
                        Ами ето я идеята каква е: http://www.youtube.com/watch?v=miNyk...related&search
                        Трябва да е във вид на спрей, иначе няма как да се използва! А сега като гледах пак клипа забелязах че спрея всъщност е втечнен въглероден двуокис при -78,5 градуса!
                        Ма то преди кой да чете буквичките, само картинки съм гледал явно .

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.

Най-много потребители онлайн 9,310 в 20:45 на 05-12-25.

Зареждам...
                        X