Обява

Свий
Няма добавени обяви.

революция в запалването или..?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• революция в запалването или..?

каво мислите за е това

http://www.pulstarplug.com/howtheywork.html

..или е голяма новина ..или поредната пунта мара..според мен има логика да подобри нещата особенно икономичността защото би трябвало да може да пали по бедни смеси

До: революция в запалването или..?

Когато BOSCH или NGK започнат да произвеждат и продават по $5-10 прчето от тези свещи тогава ще си купя да ги пробвам
    С две думи - от обяснението което е дадено в сайта, не ми се вързва феноменалната работа на този продукт.
    2010 CRF 250 R

Коментар

А, то отдавна има много схеми за формиране на кви да е импулси. Нали пробваха да палят сместа и с лазери през прозорчета. Май не довежда до нищо принципно повече, а цените стават безсмислени. А свещите все едно се повреждат от кво да е.

Коментар

Направи ми впечатление че се твърди че тези свещи повишават налягането в цилиндъра, или както обясняват "буталото се тласка с по-голяма сила при изгаряне на горивната смес"! Та се чудя как ли това ще се отрази на продължителността на живот на буталото и лагерите на биелата! Щото то си се знае че безплатен обяд няма!
        Аз например карам с иридиева свещ на Денсу, и тази свещ, спрямо обикновенната, също дава забележимо повишаване на мощността на мотора, а също и по-бързо вдига оборотите мотора при рязко подаване на газ (изрязва се по-добре), пък в същото време е по-икономичен откъм разход на бензин!
        "Do not correct a fool, for he will hate you;
        Correct a wise man, for he will appreciate you."

Коментар

Това значи че предишните ти свещи са били просто умрели)) Всичките тия работи зависят от всичко друго в конструкцията. Която е оптимизирана и без това. Работата на свещтта е гарантирано да пусне толкова тука. Иридиевите електроди са само по-скъпи и корозионно устойчиви. Така че да имат по-дълъг живот, нищо повече.

Коментар

Преди време слагах на колата си едни тунингови свещи, при които електродите представляваха нещо като концентрични пръстени. Определено има сероизен ефект, въпреки, че бях сериозно резервиран. Осезаемо повишена мощност и леко понижен разход. После сложихме същите свещи на друг автомобил и при него също имаше осезаем ефект, но също така и бонус - нестабилни ниски обороти.
            "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X