Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Въпрос за покупка на Хонда Доминатор

Свий
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

  • Въпрос за покупка на Хонда Доминатор

    Здравейте колеги, става въпрос за доминатор от 94-та година . Гледах го мотора ,хареса ми но има няколко проблема които ме смущават и именно за тях искам да ви попитам. Първия е ,когато мотора е запален и е на неутрална и се изфорсира, ми направи впечатление ,че задържа оборотите на 2100 за около 10тина секунди,и след това си спадат на 1500.Всеки път като го изфорсирам задържа оборотите. Другото което е ,че когато се форсира яко изпушва леко бял дим отзад,дори и като загрее хубаво,иначе двигателя работи добре,и си върви нормално. Нека ако някой е наясно с тези два проблема да сподели мнение,особено по първия - с оборотите.

  • #2
    От: Въпрос за покупка на Хонда Доминатор

    Хлабините на клапаните може да правят бела и затова да ти държи обороти, може и от карборатора да е, само можем да гадаем. А за пушека много зависи дали е бял или синее, май ти бара масло.

    Коментар


    • #3
      От: Въпрос за покупка на Хонда Доминатор

      Аз съм пред дилема дали да го купя, какво ще ме посъветвате в такъв случай? Има ли някой от форума който примерно да има сервиз , или да разбира от тия работи, да го взема с мен и да го погледне, за София става въпрос, защото аз наистина от мотори не мога да кажа че разбирам....

      Коментар


      • #4
        От: Въпрос за покупка на Хонда Доминатор

        Виж да не са клеясали жилата на газта-може и те да задържат,докато пружината ги издърпа.Ако не е каран отдавна(обикновенно на пролет) минава известно време,докато се раздвижи всичко.Прехвалените Хонди я имат тази склонност(нищо лично,жената кара Хорнет).Това е най-безобидното.
        А цвета на пушека не говори за нищо евтино.

        Коментар

        Активност за темата

        Свий

        В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

        Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

        Зареждам...
        X